פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים יש לחבר שלי את התכונה דמיון DAEMON Tools והוא לא עובד לו תראו תמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1135004836.jpg הילד בתמונה זה חבר שלי
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים תשנה את הכותרת!בהתחלה חשבתי הדימיון שלך לא פועל! בגלל זה גם לא הבנתי למה זה בתמיכה טכנית!
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר מה זאת אומרת אחי? הדמיון לא פועל אז זה בתמיכה טכנית!אני צריך שתעזרו לי יותר נכון לחבר שלי
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר חחחחחחחחח עכשיו הבנתיהתקנו כמה פעמים! וכמה התקנות שונות! לא עובדאני לא יודע איך הוא התקין כי הוא התקין לבד אבל זה לא עובד
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים תנסה לבטל את ה DEBUG בווינדוס למקרה שאתה לא יודע :לחצן ימני על המחשב שלי ולחיצה על Properties לחץ על הטאב ADVANCEDואחרי זה על לחצן Setting ב Startup and recoveryאחרי זה שים לב למטה יש לך משהו כזה :write debugging informationזה צריך להיות על 64K משהו... פשוט תחליף את זה ל NONE תעשה אישורים איפה שצריך .תעשה UNINSTALL ל DAEMON TOOLS 4 . תתקין מחדש ותריץ אחרי שהרצת אתה יכול להחזיר את מצב ה DEBUG בחזרה...בבקשה.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים זה כבר בעיה אחרת ...ביקשת תרגום בעברית בבקשה :תנסה לבטל את ה DEBUG בווינדוס למקרה שאתה לא יודע :לחצן ימני על המחשב שלי ולחיצה על מאפייניםלחץ על הטאב מתקדם ואחרי זה על לחצן הגדרות שנמצא ליד הכפתור "אחזור והפעלה" ( אם זה לא מתורגם טוב אז זה הכפתור השלישי ,הכי תחתון )אחרי זה שים לב למטה יש לך משהו כזה :write debugging informationזה צריך להיות על 64K משהו... פשוט תחליף את זה ל NONE תעשה אישורים איפה שצריך .תוריד את ה DEAMON כלומר תעשה UNINSTALL . תתקין מחדש את התוכנה ותריץ אחרי שהרצת אתה יכול להחזיר את מה ששינת בחזרה...בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.