פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים :lol: :lol: :lol: בדיוק אני פרסמתי את זה בפורומים עכשיו. במיוחד בלילה שימו לב מה פרסמתי: http://media.spikedhumor.com/8944/Ji...s_Reversed.swfשימו לב! השיר של הנוצרים (אם זה רק היה שיר ישראלי..) יושמע לכם אחרי לחיצה על GO, זה ישמיע רגיל. אחרי זה, זה ישמיע הפוך, ובסוף בסוף שזה משמיע הפוך, תשימו לב לקטע ששמים לב אליו רק בהיפוך! (שימו את הרמקולים על חוזק בינוני, מומלץ, בגלל שבחוזק הזה תבינו יותר וזה יהיה קורע יותר) תהנו
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים יופי שלא אמרת להם "שימו על הכי חזק@$#! כי אחרת לא תשמעו את הצרחה"זה כל כך שקוף אחרי מה שרשמת.אתה לא צריך להוסיף מילה חוץ מ "קבלו את הקטע הבא, מגניב בטירוף!"
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים יופי שלא אמרת להם "שימו על הכי חזק@$#! כי אחרת לא תשמעו את הצרחה"זה כל כך שקוף אחרי מה שרשמת.אתה לא צריך להוסיף מילה חוץ מ "קבלו את הקטע הבא, מגניב בטירוף!"יש כאלה שאין להם סבלנות לחכות עד הסוף..
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים יווווו ענק!!!!בואנה זה הבהיל לי תתחת!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dאחד מהמפחידים, אני שולח את זה לכולם עכשיו!!
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים חחחח חזק... זה נראה כמו הסרט WHITE NOISE למי שמכירנכון גם אני חשבתי על זה בהתחלה!
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אווווה זה באמת מפחיד כי שמעתי את זה על פול ווליום שלחתי את זה לכלום במצסנג'ר התחילו לקלל והתעצבנו LOL
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים ידעתי שזה יהיה קצת מוזר משהו עם צרכות משהו כזה שמתי על נמוך ובכול זאת הבהיל אותי קצת באמת צריך להפסיק את הדברים האילו זה סתם מטומטם
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים הראיתי לאח שלי שנבהל כהוגן... חחחחחח איזה מניאק בן כמה אח שלך יכולה להיגרם לו טראומה מהדבר הדפוק הזה אבל היית צריך לצלם במצלמת וידאו כמו שעשו ואז לשלוח לBREAK.COM
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים ידידה שלי עכשיו כועסת עלי רצח בגלל זה! : אין לי פה סאונד ולא הבנתי מה הקטע... אז שלחתי לה את זה והיא התחילה להתחרפן עלי
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים חחחח....בדיוק הגברת בשביל לשמוע יותר טוב, חחח זה היה גדול. אני אישית חולה על דברים כאלו אבל בלי הצרחות המטומטמות (אלו מכם שרא את הסרטון הזה The taken או משהו כזה...לא זוכר שבא חייזר וחוטף את האיש דרך החלון), זה דבר גדול! פרצופים עם צרחות זה כבר נדוש |= אבל ברצינות, יום אחד מישהו יחטוף התקף לב ואז יתבעו אותם ואז אנשים ילמדו לא לעשות את זה )=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.