פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים האם הups הזה?ADVICE P700?יחזיק לי את המערכת..יש לי מחשב חדש עם ספק 400 hecו7800 gt ועוד..והאם גם יחזיק לי את המסך? יש לי מסך 19 אינג' שטוח של ויוסוניק..הוא עולה לי 470 שווה?
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים את המחשב כןאת הספק? אפילו לא מתקרב להחזיק אותובשביל להחזיק את שניהם תצטרך אל פסק של 850VA
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר סבבה ניראה לי שאני ילך עליו..שיחזיק לי רק את המחשבכי זה כבר דרסטי עולה המחיר בשביל שיחזיק גם את המסך..תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר קניתי את הups700 של אדוויס , חיברתי אותו רק למחשב..לא קיבלתי עם היו פי אס איזה תוכנה או משהו רק קיבלתי אותו עם הכבלים וחיברתי..איזה תוכנה אני יכול להוריד שמתאימה לו?לחבר את זה גם למודם?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אתה יכול לחבר גם למודםלא הכי מועיל כי החשמל שלו הוא בכלל דרך חיבור חשמל פשוטבכל מקרה אתה אמור לקבל איתו תוכנה וכבל RS232 (נקרא גם COM, והוא 9 פין סריאלי) לחיבור למחשב
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר כן קיבלתי 3 כבליםאת הכבל של ה9 פין שחיברתי למחשב ולוי פי אסעוד קבל שחיברתי לחשמל וליופי אס ולמחשב וליו פי אסועוד אחד למסך אבל אני לא מחברת אותו ליו פי אס רק את המחשב , אבל תוכנה לא קיבלתי! אז הורדתי את התוכנה winpower manager 2.0זה מה שהיה באתר של אדוויס ליו פי אס שלי , והפעלתי אותה והיא עובדת היא תוכנה טובה? היא מכבה את המחשב אוטומטי נגיד אם יש קצר \ הפסקת חשמל אחרי כמה זמן אם אני לא על המחשב??
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים התוכנה היא התוכנה של Advice לכן הייתי סומך עליהכדאי לבדוק בהגדרות ולסדר את כל מה שצריך כדי שיכבה את המחשב אוטומטית
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר כן אני יעבוד על זה תודה רבה על העזרה.. אם משהו יודע איך עושים את זה בהגדרות שהמחשב יכבה אוטומטית שיגיד בבקשה ואם אני יוצא מהתכונה זה עדיין מכבה לי את המחשב אוטומטי ? או שאני חייב ליהיות בתוכנה כדי שזה יכבה לי את המחשב אוטומטי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.