עבור לתוכן

נשים על הגה :)

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחחח אני לא מאמין שהמרצדס לא ניפגעה!!! :lol:

כניראה בטעות לחצה על הגז חחחחחחח :lol: :lol: :lol: אזה טימטום! :lol:

פורסם
:lol:
פורסם

הייתי אומר חבל שלא קרה דבר לאוטו... כך לפחות היא הייתה לומדת משהו

פורסם

כל כך מלוכלך וישראלי.

ללכת ככה מבלי לקרוא לאף אחד להגיד שאתה הרסת.

אנשים עושים טעויות, זה לכולם קורה, אבל החוכמה היא להודות בהם.

אם הייתי יכול, היית מעניש אנשים כאלה בחומרה רבה עד מאוד שפשוט נוסעים כאילו לא קרה כלום.

ואני עוד איכשהו מסיק מהסרטון הזה שאם האישה המגעילה הזאתי(פשוט מגיעה לה הכינוי הזה) הייתה מגלה שהמרצדס המסכנה

שלה נפגעה אז היא עוד היית קוראת לאיש שעובד בחניון שם להגיד לו שיפצה אותה על זה. זה בטח הרוח שעברה לה בראש.

בושה.

פורסם

:lol:

אהבתי.

פורסם

זה מוכיח את הטענה "עם נשים לא נוהגים"

פורסם

איזה דבילית... כמה אפשר להיות דפוקים זה לא יאומן, עוד אחרי שהיא רואה שהיא עקרה את האימא של העמוד הזה היא הולכת לבדוק מה שלום המרצדס.

פורסם

אפילו אם הייתה לך פיז'ו 205 (מודה באשמה) מסכנה, תודה שגם אתה היית בודק מה שלום המכונית שלך דבר ראשון...

פורסם

מי נותן לאנשים האלה רישיון ?!

פורסם

אפילו אם הייתה לך פיז'ו 205 (מודה באשמה) מסכנה, תודה שגם אתה היית בודק מה שלום המכונית שלך דבר ראשון...

נכון (אגב יש לי 206 קצת מסכנה..היא פ'ג'י 8)), הייתי מסתכל דבר ראשון שלא קרה כלום לאוטו, כי המחסום אני יודע שקרה - והרבה.

אבל לא הייתי כמו איש מגעיל בודק שהכל בסדר והולך.

הייתי בודק שהכל בסדר (בין אם כן או לא, אין מה לעשות..זה קרה כבר..) והייתי קורא לאחד המאבטחים/עובדים בחניון

על מנת להסדיר את העניין. מה שהרסתי אני צריך לשלם.

ככה או ככה הייתי משלם את זה כי אני מוקלט והמספר שלי אצלהם.

אני רק יכול להחמיר את ה"ענוש" בכך שאני בורח, מעלים עין ומנסה להוציא את עצמי מכל אשמה.

לא ככה?

פורסם

כניראה בטעות לחצה על הגז חחחחחחח  :lol: :lol: :lol: אזה טימטום!  :lol:

בפעם האחרונה שקרה לי משהו כזה כמעט נרצחתי... רכב "ל" שנהגה בו בחורה בא בדיוק למעבר חצייה שניסתי לחצות אותו לתומי כאשר ה"נהגת" שמה לב פתאום שהיא באה כניראה יותר מידי מהר אז במקום ללחוץ על הברקס היא הביאה קיק לגז !!! אם לא היתי מגלה מייד שיש לי כישרון מאוד מפותח לנתר :jump: מעל מכוניות היתי גומר מתחת לאוטו

המכנס שלי אשקרה שיפשף את כל המכסה מנוע ...

פורסם

נכון (אגב יש לי 206 קצת מסכנה..היא פ'ג'י 8)), הייתי מסתכל דבר ראשון שלא קרה כלום לאוטו, כי המחסום אני יודע שקרה - והרבה.

אבל לא הייתי כמו איש מגעיל בודק שהכל בסדר והולך.

הייתי בודק שהכל בסדר (בין אם כן או לא, אין מה לעשות..זה קרה כבר..) והייתי קורא לאחד המאבטחים/עובדים בחניון

על מנת להסדיר את העניין. מה שהרסתי אני צריך לשלם.

ככה או ככה הייתי משלם את זה כי אני מוקלט והמספר שלי אצלהם.

אני רק יכול להחמיר את ה"ענוש" בכך שאני בורח, מעלים עין ומנסה להוציא את עצמי מכל אשמה.

לא ככה?

הייתי מסכים איתך במקרה שמדובר ברכב שאישה דפקה בחנייה...

אז באמת צריך למצוא את הבעלים ולהסדיר...

אבל זה קניון/מקום ציבורי...אז זובי יש להם מספיק כסף.

חוץ מזה כמו שאמרת, הם יכולים למצוא אותה בעצמם...אז שלפחות

ייעשו את המאמץ הקטן ויעשו זאת.

פורסם

מה עדיף שימצוא אותך, יתקשרו אלייך יגידו לך שעשית נזק והלכת בלי להודיע.

או לצאת הגון וללכת להודיע כשזה קורה.

זה עניין של אופי של בן אדם וסיטואציה.

בן אדם "מגעיל" אם אפשר לקרוא לזה ככה פשוט ילך מהמקום ואז יאתרו אותו ויווצר מצב מגעיל,

אבל אולי לא איכפת לאותו אדם.

לאדם אחר שלא רוצה להכניס את עצמו וסיטואציה כזו ילך וידווח ויצא הגון וישר.

וזה גם תלוי בסיטואציה. יכול להיות שהיה שם אדם ממש הגון אבל בכל זאת מהסיטואציה הלא נעימה הוא היה מעדיף

לא לדווח בכך שהוא לא חושב שמצלמים אותו.

פורסם

ה"מגעיל" שציינת הוא לרוב הישראלי המצוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים