עבור לתוכן

תקלה: כאשר הרשת האלחוטית מתנתקת , מופיעה הודעה: ארעה שגיעה חמורה, המערכת שוחזרה"

Featured Replies

פורסם

אני התייאשתי מהבעיה הזו.הנה הסנריו:

מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס בעברית XP , SP2. מותקן כרטיס רשת אלחוטי. הוא עובד מול נתב אלחוטי.

ברגע שאני מנתק את הנתב האלחוטי מהחשמל , במחשב מופיע ההודעה: " אירעה שגיעה מערכת חמורה, המערכת שוחזרה" (המלל לא מדוייק במאה אחוז).

מישהו נתקל בבעיה הזו? הלא ברגע שהרשת מתנתקת , אין כל סיבה לכזה "קראש" במערכת ההפעלה.

דבר נוסף, ללא שום, יש חוסר יציבות בעבודת האינטרנט של המחשב, ללא קשר לסוג הכרטיס שהותקן שם.

לא ניסיתי לחבר את המחשב קווית עקב המרחק הרב מהנתב.

הצעתי ללקוח להתקין SP2 מחדש. מערכת ההפעלה ד"א, חוקית לחלוטין.

האם אני בכיוון הנכון?

מה עושים?

מודה לחברים על העזרה.

פורסם

תנסה לעשות DISABLE לרשת האלחוטית לפני שזה מתנתק ותראה אם עדיין אתה מקבל את אותה שגיאה... אם כן יכול להיות שיש בעיה בדרייברים של הכ.רשת אם לא תחזור לכאן ותמשיך לדווח... ונחשוב...

פורסם
  • מחבר

תודה חבר על התשובה המהירה והעניינית. בעת ביצוע Repair על כרטיס הרשת מבוצע למעשה Disable לכרטיס , אשר במהלכו לא הופיעה השגיאה הנ"ל. אבל, לאחר חקירת הלקוח, בהמשך להצעתך, הסתבר כי הוא באופן עצמאי , הוריד דרייברים חדשים יותר מאתר יצרן הצ'יפים (RALINK) ולא מאתר החברה היצרנית. אולי כאן הבעיה. ננסה לחזור גירסא אחורה ואדווח בהמשך.

שוב תודה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה. אכן , בעיית דרייברים. הכל חזר לקדמותו. שקט..... אין תלונות. תודה idanohh על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים