פורסם 2006 במרץ 419 שנים פששש כבודהיה משחק בWAKE ISLANDכל החבר'ה שהיה להם ת'טאג של [HWz] היו במקומות הראשונים ;D
פורסם 2006 במרץ 519 שנים חחח היה מישחק עצבני,שיחקנו במפה הזאת עם ה 3 נקודות,היה לי בסוף 50 [מקום ראשון],ואחרי אח שלי עם 19 ואז פרפר עם 18 חח עשיתי פי 2 מכולם.אגב למישהו יש את האתר הזה שמסביר מה צריך בישביל כול תג?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים הנה :http://www.bf2tracker.com/תחפש את עצמך שם ואז תבדוק מה צריך לכל מדליה וכו'...
פורסם 2006 במרץ 619 שנים חסר לי רק את הפאקינג סכין כדי לעלות דרגהמתסכל...אני לא יודע להשתמש בסכין ואין לי הרבה הזדמנויות...איזה מצב דרייק.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים חסר לי רק את הפאקינג סכין כדי לעלות דרגהמתסכל...אני לא יודע להשתמש בסכין ואין לי הרבה הזדמנויות...איזה מצב דרייק.קח סנייפור או ספיישל פורסס,שחק בMASHTUR CITY [או מפות גדולות אחרות כמו WAKE ISLAND] וקפוץ על גב של שחקניםפשוט תדאג להיות חסוי כמה שיותר,ולעקוב אחרי הגב של שחקנים...אם שחקן שם לב אליך לפני שהצלחת להגיע אליו עם סכין,שלוף ת'אקדח עם המשתיק קול ותוריד אותו...אחרי קצת תרגול-זה ממש קל.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים נוסף עוד סרבר RANKED חדש!#!@$!@$צריך להירשם ל WARZONE ולוהירד שם את העידכונים ולשחק במפות המדהימות שם!@!@!@
פורסם 2006 במרץ 719 שנים נוסף עוד סרבר RANKED חדש!#!@$!@$צריך להירשם ל WARZONE ולוהירד שם את העידכונים ולשחק במפות המדהימות שם!@!@!@ישך את הIP שלו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.