פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים יש לי נתב של edimax br6104kויש לי מודם כבליםאני לא יודע מה לעשות כשאני מחבר את המודם לנתבאין תגובה מצד המודם ולא מצד הנתבאין נורת חיווי של פי סי ו דאטה מצד המודם ואין לינק אקטיב מצד הנתבעכשיו כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אז הוא עובדניסיתי לעבור על כל ההגדרות בנתבושום דבר לא עזרמה אני יכול לעשות?אני משתגע כבר מתוסכל לגמריאינטרנט זהב טוענים שהם לא יכולים להעביר לחיבור ללא חייגן כי זה לא בטיחותי או משהווהמדיניות שלהם זה לתת את חווית הגלישה הכי בטוחה ללקוחוהיה שם איזה אחד מנייק בתמיכה שלהם שדי עשה לי פרנציפ לא כל כך עזר לי כי לא קנינו את הנתב דרכםולא מוסמך לעבוד עם זהוהציע לי או פורומים של תמיכה או לשלוח אליי טכנאי שאני אשלם לווזה נתב חדש ומחשב חדש לא משנההקיצר אני לא יודע כבר מה לעשות ואודה לכם אם יש לכם רעיונות
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים לאיזה חיבור בנתב חיברת אותו?בשביל שהנורות ידלקו (שיהיה link) לא צריך להגדיר שום דבר וזה צריך לעבוד בלי שום בעיה אם אתה מחבר את המודם לחיבור ה-WAN בנתב עם כבל ישר.אם אין link הנתב לא תקין
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים מחבר יש לי בעיה אחרת עכשיובמחשב השני שאני רוצה לעשות איתו רשת שמתי כרטיס רשת חדשרשום שהוא תומך 98עכשיו חיברתי אותו לחיבור פי סי איי במחשבוהכרטיס עובד אבל החלונות לא מזהה התקןמה אתם אומרים על זה?אז אוקיי אני אביא לך אותה בהפוכה השתמשתי בדיסקט שהביאו ליהתקנתיעשיתי לפי ההוראותואפילו הורדתי דרייברים מהאתר שלהםועשיתי ריסטרט למחשבועשיתי זהה חומרה חדשהוהוא לא מזהה בכללאז מה אתה אומר על זה?
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים אנחנו אומרים שקיבלת עם הכרטיס דיסק או דיסקט ואתה צריך להתקין מתוכו את הדרייברים של הכרטיס
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים קודם כל כשאתה רושם תגובה למישהו אז תוסיף תגובה חדשה ולא תערוך תגובה לפני זאת שאתה עונה עליה....(רק לא שני תגובות שלך ברצף)אתה אומר שהכרטיס לא מופיע במנהל התקנים של הווינדוס?תחפש במתאמי רשת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.