פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים חומר מוליך כדי לקשר ביין הנקודות וחומר לא מוליך כדי למלאות את ה"בורות".תעשה חיפוש בפורום.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר תאמין לי עשיתי חיפוס לפני אבל אני לא מצאתי אז אולי אתה תקשר אותי או שמשהוא יענה על שאלתיאיזה חומר מה השם שלו
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים חומר מוליך לדוגמת כסף או נחושת (או אפילו בדיל, אבל אל תבנה על זה) יעשה את העבודה
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר איך אני יכול להדביק אותםעם בדיל זה לא ילך כי אני אשרוף את המעבד עם המלחם
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים למה אנשים לא יכולים לחפש קודם ב-Google ואז לבוא לשאול פה? ממש טמטום.בשביל למלאות את הבורות: עיפרון צבע דבק מגע.בשביל לגשר בין הנקודות: חומר מוליך כמו דבק מוליך או ערכה לתיקון החוטים החומים על השמשה האחורית.איך עושים את זה? תחפש ב-Google כי הרשת מלאה במידע הרבה יותר טוב עם תמונות גם מאשר שאנחנו יכולים לספק לך.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר כדי לשאול שאלות שלא הבנת אחרי שחפשת וקראת.ותתקן את שגיאות הכתיב שלך.אתה יודע מה אתה ממש מעצבן אם אני ערבי ויש לי שגיאות כתיב וקשה לי ליקרוא באנגלית זה לא אומר כלום וחוץ מזה אני לא בור!!!
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים כנראה שכן,תתחיל להירגע ומהר.לא עוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא עוד ?????????????? וכותרות נורמליות שעבור בדיקת איות.המעבד לא זקוק שום סמים.המטרה של הפורום היא להתדיין ולא לעזור לאלה שמבקשים שיגישו להם עזרה על מגש של כסף ומתעצלים לחפש לבד.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים הוא התכוון לא התקוון, מה זה נוד?ב-n00b הוא התכוון ל-newbie בן אדם שהוא משתמש חדש וחסר ידע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.