פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים מייצב חשמל רק שומר מברקים וקפיצות חשמל (ספייקים)אל פסק גם כולל בטריה פנימית ככה שהוא גם נותן לך לעבוד כאשר אין חשמלמה המערכת שלך?האם זה כולל מסך? (אם כן איזה גודל וסוג - LCD/CRT)
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים מחבר מייצב חשמל רק שומר מברקים וקפיצות חשמל (ספייקים)אל פסק גם כולל בטריה פנימית ככה שהוא גם נותן לך לעבוד כאשר אין חשמלמה המערכת שלך?האם זה כולל מסך? (אם כן איזה גודל וסוג - LCD/CRT)יש לי מסך 17' מערכת רגילה למדי אינטל 4 2.6הספק של המחשב הוא 500W
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים יש מיצבים שמכילים גם אל פסק ולהפך ומחירם זול מאוד < לכול כיס > ממולץ לכול אחד במיוחד כשיו בחורף :
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים מחבר איזה כרטיס מסך?ATI 9200 2 דיסקים קשיחים2 כונני דיסקיםקירור של ארו-קולר +4 מאווררים512 ראםכרטיס טלויזיה6 USBמסך שטוח CRT 17 של מאגמיקלדת אלחוטית+ עכבר אופטי של מיקרוסופט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.