עבור לתוכן

מחשב מסרב להתקין וינדוס כלשהו...

Featured Replies

פורסם

קודם כל נתחיל מזה שלך יש ווינדוס פרוץ, נכון?

אינך צריך לעשות ACTIVATE , נכון?

זאת אומרת שמישהו פרץ אותו, והטענה המקורית (וכנראה גם נכונה)

היא שהגירסה עליה נערך פריצת קבצי הקורפ היא לא סופית (למרות שמצויין BUILD 2600 (!))

מה גם שלאחרונה שוחררה גירסת הRETAIL ע"י LEXISO , מה שעוד יותר מוזר שאם אענתך הייתה נכונה הגירסת הייתה

מקבלת "NUKE" כביכול אך לא קיבלה כי הטענה שגירסת הקורפ היא לא סופית לא הופרכה, מה גם שהRETAIL עובד יותר

טוב.

פורסם

קודם כל נתחיל מזה שלך יש ווינדוס פרוץ, נכון?

אינך צריך לעשות ACTIVATE , נכון?

זאת אומרת שמישהו פרץ אותו, והטענה המקורית (וכנראה גם נכונה)

היא שהגירסה עליה נערך פריצת קבצי הקורפ היא לא סופית (למרות שמצויין BUILD 2600 (!))

מה גם שלאחרונה שוחררה גירסת הRETAIL ע"י LEXISO , מה שעוד יותר מוזר שאם אענתך הייתה נכונה הגירסת הייתה

מקבלת "NUKE" כביכול אך לא קיבלה כי הטענה שגירסת הקורפ היא לא סופית לא הופרכה, מה גם שהRETAIL עובד יותר

טוב.

על מה לכל הרוחות אתה מדבר !?

מה זה המושגים האלה ? RETAIL ? LEXISO ? NUKE ? אלוהים ישמור ! אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר, או שאתה סתם מנסה למתוח אותי וזורק פה מושגים שקראת איפשהו ?

מה זה RETAIL ? איך הוא עובד יותר טוב מה CORP ? לפי אילו בדיקות ? חמוד - תתחיל לדבר בהגיון ומהר.

פורסם

אני רואה שאין לך מושג מה זה WAREZ,

NUKE - כאשר קבוצה פורצת/מפיצה משחק/תוכנה והמשחק/תוכנה פגום/לא פרוץ/כבר נפרץ ע"י קבוצה אחרת אז "ההוצאה" של המשחק/תוכנה נפסלת

LEXISO - קבוצה של אנשים אשר מתעסקים בפריצת תוכנות בעיקר

RETAIL - המוצר כפי שנקנה באריזתו המקורית, מה שLEXISO עשו בעצם העתיקו את תוכן הדיסק והוסיפו לו קראק שיבטל את הצורך בACTIVATE, הם עשו זאת בעזרת קראק ולא בעזרת קבצי הקורפ.

הגרסה הזאת ששוחררה לפני כחודש לא קיבלה "NUKE" וזה יכול להעיד על כך שהגרסה הקודמת הייתה בעייתית/לא גמורה/לא פרוצה טוב וכו'.

פורסם

אני רואה שאין לך מושג מה זה WAREZ,

NUKE - כאשר קבוצה פורצת/מפיצה משחק/תוכנה והמשחק/תוכנה פגום/לא פרוץ/כבר נפרץ ע"י קבוצה אחרת אז "ההוצאה" של המשחק/תוכנה נפסלת

LEXISO - קבוצה של אנשים אשר מתעסקים בפריצת תוכנות בעיקר

RETAIL - המוצר כפי שנקנה באריזתו המקורית, מה שLEXISO עשו בעצם העתיקו את תוכן הדיסק והוסיפו לו קראק שיבטל את הצורך בACTIVATE, הם עשו זאת בעזרת קראק ולא בעזרת קבצי הקורפ.

הגרסה הזאת ששוחררה לפני כחודש לא קיבלה "NUKE" וזה יכול להעיד על כך שהגרסה הקודמת הייתה בעייתית/לא גמורה/לא פרוצה טוב וכו'.

שאלוהים/יעזור/לך עם/המשפטים/הלא/מובנים/שלך

מה הבעיה שלך בדיוק?

חוצמזה, ההבנה שלי ב WAREZ היא לא נושא שצריך להדאיג אותך כלל.

פורסם

המחשב לאחר פירמוט ?

פורסם

נתחיל מזה קובי, תן את המפרט המלא של המחשב שעליו אתה מנסה להתקין.

לי זה נראה יותר כמו תוצאה של עירבוב זכרונות שלא מתאימים אחד לשני או הגדרה של זכרון לעבוד בTIMINGS יותר מדי אגרסיביים בשבילו. זה יכולה להיות גם בעיה עם ספק שאחד הריילים שלו חלש מדי. זו היא רק יריה בערפל, אם אתה יכול תתן את המפרט השלם של המשחב.

פורסם
  • מחבר

המחשב לאחר פירמוט ?

כן...

את'לון, אתה מכיר את הקבר המישני של אחותי... את רובו תמצא במפרט המחשב שלא עדכנתי כאן...

פורסם

קובי, באיזו מהירות הוא רץ? אולי הסוף שלו מתקרב? אני זוכר שפעם היו לך בעיות איתו והיית צריך להוריד מהמהירות..

none, תודה רבה על הרצון הטוב..אבל אם לא שמת לב אנחנו לא בפורום ווארז כאן..אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות לפורומים של רוטר בנושאים האלה, בטוח שתמצא שם מענה ואנשים באותו ראש כמוך ::)

פורסם

נסה את אלה 1

2

פורסם
  • מחבר

קובי, באיזו מהירות הוא רץ? אולי הסוף שלו מתקרב? אני זוכר שפעם היו לך בעיות איתו והיית צריך להוריד מהמהירות..

הסלרון לא באוברקלוקינג...

פורסם

אממ..

תנסה 98.

מה רע בה? המערכת האולטימטיבית לגיימרים..FPS יותר מכל מערכת אחרת.

פורסם

none, תודה רבה על הרצון הטוב..אבל אם לא שמת לב אנחנו לא בפורום ווארז כאן..אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות לפורומים של רוטר בנושאים האלה, בטוח שתמצא שם מענה ואנשים באותו ראש כמוך ::)

דבר ראשון: אנחנו לא בפורום ווארז, זה נכון אך אם שמת לב הוא משתמש (כנראה) בגרסה הפרוצה,

אז מצאתי לנכון לרשום.

דבר שני: מענה? ... איפה ראית שחיפשתי מענה.

ודבר שלישי ואחרון:אנשים באותו ראש כמוני? איפה לדעת לאיזה סוג של אנשים אתה מתכוןן?

פורסם

מה עשיתם מההודעה הזו ???

איך הגעתם לאן שהגעתם אין לי מושג, אבל תרדו מכל הדיון על warez ושות' כי זה ממש לא קשור לנושא.

Kom, אולי בכל זאת תרשום פה פירוט של החומרה במחשב כי זה ממש יכול לעזור.

במיוחד הלוח אם שיש בו יכול להיות משמעותי.

פורסם

בדוק את הדבר הבא זה גרם לי הרבה בעיות בהתקנה של וינדוס 98 ו-95 יתכן וזה גורם לך לבעיה ויתכן שלא תמיד שווה לנסות

תלך להגדרות של הביוס תחפש משהו שנקרא boot virus scan או משהו דומה ותבטל אותו זה עושה הרבה בעיות (לי לפחות זה עשה)

כשאני ניסיתי להתקין וינדוס במחשב שלי

פורסם

טוב נכנסתצי להודעה הזאת וראיתי 3 דפים אני דיי עצלן אז אני ישר ידלג על הדפים ויתן לך את נקודת מבטי על הבעיה הנוכחית

לפי המקרה שהסברת בדף הראשון יכולים להיות 2 גורמים : 1. המעבד שלך מתחמם ומתחיל לחשב פעולות שצורה לא נכונה ואז ההתקנה קורסת

2. RAM : וינדוס במהלך ההתקנה משתמש ב RAM כדי להתקין את המערכת. כל תוכנה שאתה מפעיל על המחשב מתשמשת ב RAM

בכל אופן כנראה שה RAM שלך מקולקל ואז שההתקנה שומרת משהו על ה RAM הנתונים יוצאים שגואים.

זה לפחות הניתוח שלי לבעיה הזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים