פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים היי, אני רוצה לעשות קצת OC, בעיקר בשביל שהמחשב "יסחוב" יותר במשחקים.הבעיה היא שאין לי מושג איך להתחיל, חוץ מלדאוג לקירור טוב (אגב, עדיף BigTyphoon או BlueOrb?).הנה הספקס של המחשב..אולי תוכלו להמליץ לי על תוכנות ואמצעי קירור מתאימים:לוח אם..Intel D865 לצערימעבד...Pentium 4 Northwood 2.8HTזכרון...256*2 DDR - ג'נרי שכזה, אבל אני יכול להחליף אותם אם תתנו לי המלצה למשהו.3-3-3-8 ב200MHzכרטיס מסך... Gainward GeForce FX-5600 256MBיותר מזה אין לי מושג..איפה אני מתחיל?
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אם אתה רוצה שהמחשב יסחוב במשחקים, אתה חייב להחליף קודם כל כרטיס מסךאם אתה רוצה לעשות אוברקלוק למעבד, אתה חייב להחליף קודם כל לוח (אבל אוברקלוק למעבד לא יעזור לך עם משחקים)
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני עם הלוח הזה ואין לך מה לקנות קירור חדש כי אי אפשר לעשות בלוח הזה אוברקלוק יש חסימה ולדעתי ביזבוז לקנות עכשיו לוח חדש כי עדיף לקנות כבר מעבד חדש וזה יגרום לך לקנות גם כרטיס מסך חדש אז אם יש לך 2000-2500 שקל ביד אז תחליף
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר וואלה ביאסתם אותי אין לי ביד כל כך הרבה כסף..אבל אני יכול לשים כמה מאווררים במארז בשביל להוריד את הטמפ' שלו לא? יש סיכוי שזה יעזור לביצועים? (אני על 40 מעלות במעבד במנוחה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.