פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים איזה מעבד יותר טוב מבין השניים ולמה? ואפשר גם בדרך להסביר לי מה ההבדלים בין מעבדי AMD לאינטל? למה למשל אצל AMD זה 2.2Ghz ?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים הלוואי וכל פעם שהיו שואלים אחת מהשאלות האלה הייתי מקבל שקל... אגב מה יותר טוב זה תלוי למה השימושים... אבל סתם לדעת על כל אחד... תשתמש בכפתור.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר הלוואי וכל פעם שהיו שואלים אחת מהשאלות האלה הייתי מקבל שקל... אגב מה יותר טוב זה תלוי למה השימושים... אבל סתם לדעת על כל אחד... תשתמש בכפתור. בעעע אני רוצה לדעת ספציפית את ההבדלים בין שני המעבדים האלו ולא בכללי... לא עשו עדיין השוואה בין שני המעבדים האלו ומה הבעיה שלך להגיד?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אין בעיה ואין מה להשוות.זה סוג מעבד וזה סוג מעבד. אם אתה רוצה לדעת אליהם תריץ חיפוש כי כבר דיברו עליהם 2000 פעם.אם אתה רוצה לדעת מה יותר טוב בשבילך.. אני יעזור לך תגיד לי מה השימושים שלך....אם אתה רוצה לדעת דבר ספציפי תשאל אני יגיד לך....אבל מה אתה רוצה שאני יפרט לך עכשיו על כל מעבד? (במיוחד שכבר עשו את זה?)....
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר אין בעיה ואין מה להשוות.זה סוג מעבד וזה סוג מעבד. אם אתה רוצה לדעת אליהם תריץ חיפוש כי כבר דיברו עליהם 2000 פעם.אם אתה רוצה לדעת מה יותר טוב בשבילך.. אני יעזור לך תגיד לי מה השימושים שלך....אם אתה רוצה לדעת דבר ספציפי תשאל אני יגיד לך....אבל מה אתה רוצה שאני יפרט לך עכשיו על כל מעבד? (במיוחד שכבר עשו את זה?)....תפרט על שני המעבדים האלו סבבה?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים תפרט על שני המעבדים האלו סבבה?D820:-כפול ליבה-2.8GHZ-באס:800MHZ-מחיר:זול-סוקט:7753500:-חד ליבה-2.2GHZ-512KB זיכרון קאש-באס:2000MHZ-מחיר:זול-סוקט:939
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=129834.0שם תמצא השוואות בין D לבין 4200X השוואה הגיונית יותר.ושוב.מה בדיוק אתה רוצה לדעת?ולמה השימושים? משחקים? קידודים...?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים ויייייי תראה איזה יופיאתה לא הראשון שחושב על השאלה למה מעבדי AMD כל כך "איטיים"וייייי תראה איזה יופיאפילו חשבתי לכתוב את השאלה הזאת בשאלות נפוצותוגם לתת לה תשובהש: למה המעבד AMD Athlon 64 החדש שלי עובד במהירות כל כך נמוכה?המעבד Venice 3000 החדש שלי עובד רק במהירות של 1.8GHz, למה זה ככה?ת: המעבדים של AMD עובדים בארכיטקטורה שונה לגמרי מזאת של מעבדי אינטל, לכן אי אפשר להשוות בין מהירות של מעבד אינטל ומעבד AMD, להשוואה בין מעבדים יש בנצ'ים, פשוט לבדוק בנצ'ים בין שני המעבדים שרוצים לבדוק בבנצ' שמייצג את העבודה היומיומית של המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.