פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אני אביא inno 3d geforce 2mx 200 הרוס, ו- soundblaster live 16 value שמצאתי בוואדי
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אני יביא איזה שני מארזי אלומיניום שמצאתי בזבל של איזה חברה מצ'וקמקת... איך קוראים להם אלו???קובר מסטר??? ;D ;Dוחוץ מזה, עוד כמה דברים נחמדים שנוציא מהמרתף האפל....מישהו רוצה 386???
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים איזה מצחיק זה יהיה רואים מישהו עם מחשבים וחומרה נכנס לקניון. פתאום השומר לא מכניס אותו
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אני יביא איזה שני מארזי אלומיניום שמצאתי בזבל של איזה חברה מצ'וקמקת... איך קוראים להם אלו???קובר מסטר??? ;D ;Dוחוץ מזה, עוד כמה דברים נחמדים שנוציא מהמרתף האפל....מישהו רוצה 386???me!!
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים חדשות רעות אנשים : לא מצאתי אתהטאקי :'( . אני פה עומד לקבל התקף לב תגיד לי שאתה צוחק??
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים ראיתי כבר את ה"מרתף האפל" שלך מני....תשתפר......אצלי לעומת זאת יש דברים אקזוטיים! אני אביא משהו ממש אקזוטי איתי!שלא תגידו שאני לא מיוחד
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים חדשות רעות אנשים : לא מצאתי אתהטאקי :'( . אני פה עומד לקבל התקף לב תגיד לי שאתה צוחק?? איתי, כדי שתמצא את הטאקי, מהר..אחרת.. :asthanos: 8)
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אוקיי לי יש טאקי ;D (אבל עד כמה שאני זוכר הרבה קלפים חסרים :-\). בכל מקרה חשבתם אולי להודיע באמת לאבטחה בעזראלי שיש שם כינוס מחשבים ולכן לא להכנס לפאניקה מכל כרטיס קטן (או להפך להתקשר ולהתריע על מלא פיגועים.. :asthanos:)..
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אחרי אישור מהמפקד הצעיר שלי, אני מביא מחר את עצמי, ואולי איזו שקית אנטי-סטטית שיהיה לנו במה לשחק.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר לצערי לא מצאתי את הקלפים ...אבל יש ל disc@man קלפים , נקווה שהוא יביא אותם ..
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אחרי אישור מהמפקד הצעיר שלי, אני מביא מחר את עצמי, ואולי איזו שקית אנטי-סטטית שיהיה לנו במה לשחק.ומה עם אחותך?נ.ב זאת הילה שבעמ' הראשי, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.