פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים Brush Tool בגודל העין. Mode:color (ליד איפושאתה בוחר את הגודל...). (בוחר את הצבע הרצוי...) וצובע את העין
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר מאז ומתמיד הסתבכתי עם פוטושופ היא גדולה עליייש תוכנה יותר קלילה ו\או פשוטה ?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אז הצלחת לצבוע את העין? פוטושופ היא תוכנה קלילה ביותר... אחריה יש "צייר..."
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים Paint Shop Pro מכילה כלי מיוחד לתיקון עיניים אדומות - יש בו מאגר שלם של קשתיות (החלק הצבעוני בעין), כך שהיא תתאים יופי גם למטרה הזו.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר Brush Tool בגודל העין. Mode:color (ליד איפושאתה בוחר את הגודל...). (בוחר את הצבע הרצוי...) וצובע את העין לא עבד ליי...זה יצא לי כמו כתם תכלת על העין ולא עין כחולה כמו של אדם נורמלי (וראיתי אפשר לעשות את זה)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר איך אני מבטל משו פעמיים ? CTRL + Z מבטל רק תפעולה האחרונה אם אני רוצה לבטל את הפעולה לפני אחרונה מה אני עושה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש חלון HISTORY במחיצת WINDOWS... תלחץ עליו... ושם אתה יכול לבטל כמה שתרצה :xyxthumbs: (תבדוק הודעות בפרטי...) :-[
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר יש חלון HISTORY במחיצת WINDOWS... תלחץ עליו... ושם אתה יכול לבטל כמה שתרצה :xyxthumbs: (תבדוק הודעות בפרטי...) :-[ כה אבל אם אני בLIQUIFY (בתוך הפילטרים) אז אני כבר בתוך חלון חדש אז אין לי תהיסטורי
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים כנראה שלא הבנת אחי... תכמס ל "WINDOWS" למעלה... לחץ על "HISTORY" ויופיע לך חלון היסטוריה...תוכל לחזור בו לכל דבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.