עבור לתוכן

שאלות בנוגע ל-IIYAMA Pro 454

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ההרץ זה לא מה שמפריע. מה שכן מפריע זה הרזולוציה, שאצל היצרן כתוב 1920x1440 ואצ זיגזג 1800x1440 וזה הבדל דיי גדול...

פורסם

לא נכון בכלל .

למשל מסכי NEC 19 מציגים תמונה פרוסה על כל המסך בלי קצוות שחורים.

זה לא עניין של קצוות שחורים. כאשר אומרים שהמסך הוא 19 אינץ', מתכוויים לכך אורך אלכסוני של המשטח המכוסה בפוספטים (החומר שמפיץ אןר ויוצר תמונה על המסך) הוא 19 אינץ'. בד"כ, לא כל המשטח נראה לעין, מפני שמסגרת המסך מסתירה חלקים ממנו, ולכן לא תמונה בגודל 19 אינץ' על גבי מסך של 19 אינץ'.

פורסם
ההרץ זה לא מה שמפריע. מה שכן מפריע זה הרזולוציה, שאצל היצרן כתוב 1920x1440 ואצ זיגזג 1800x1440 וזה הבדל דיי גדול...

וכאילו שאתה באמת תשתמש גם ב1600*1200..... גם בזה אם תשתמש זה רק במשחקים.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה מה שאני אשתמש.

אני משלם הרבה כסף על מוצר ואני רוצה לדעת אם מה שאני מקבל זה מה ששילמתי עליו.

פורסם

אם היית בודק את הפרטים הטכניים של שמסך, היית מוצא פרט אחד חשוב שנקרא Viewable Size, שקובע את גודל התמונה שאתה באמת רואה על המסך. ואתה מקבל בדיוק את מה ששילת עליו - מסך עם פרטים טכניים מסויימים. אתה יכול להתלונן רק אם הפרטים הטכניים של המסך שפורסמו על ידי החברה, וכנראה גם כתובים על הקופסה של המסך לא נכונים.

פורסם
  • מחבר

תראה לי בעמוד הזה איפושהוא שכתוב משהו על 1800x1440 ואני מאמין לך. אבל אין כזה.

פורסם

כבר ענו לך שהמסך תומך ברזולוציה שכתובה אצל היצרן. אני בכלל דיברתי על הגודל הפיסי של המסך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא תומך. אני רק רוצה לדעת מאיפה זיגזג, קייאספי וכל שאר החנויות הביאו את הנתון המעניין שהרזולוציה המקסימאלית היא 1800x1440, זה הכל.

פורסם

לא נכון בכלל .

למשל מסכי NEC 19 מציגים תמונה פרוסה על כל המסך בלי קצוות שחורים.

זה לא עניין של קצוות שחורים. כאשר אומרים שהמסך הוא 19 אינץ', מתכוויים לכך אורך אלכסוני של המשטח המכוסה בפוספטים (החומר שמפיץ אןר ויוצר תמונה על המסך) הוא 19 אינץ'. בד"כ, לא כל המשטח נראה לעין, מפני שמסגרת המסך מסתירה חלקים ממנו, ולכן לא תמונה בגודל 19 אינץ' על גבי מסך של 19 אינץ'.

תודה...לא ידעתי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים