פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אני רואה הרבה רמקולים של חברה בשם Peerless, והם דיי זולים...לא שאני מתכוון לקנות אותם, פשוט זה נראה לי מוזר ???אז איך החברה הזאת?
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אם תריץ חיפוש אתה תמצא לא מעט נושאים שעוסקים ב peerles ןמסבירים למה זה רמקול סוג ז' (במקרה הטוב) אז אל תתעצל ... ותחפש ... זה בסך הכל ללחוץ על כפתור החיפוש שם למעלה
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים ואגב בתחילת הנושא יש הודעת סטיקי " רמקולים- כל האמת ומדריך לבחירה "כנס ללינקים שמופיעים שם..
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אני שמח שמשתמשים במאמרים שנתתי.אכן, מדובר ברמקולי פח זבל. לקחת קונוס מקרטון, לתקוע בקופסה לעץ, ותהדביק על זה מדבקה של 400W.אם אתה עדין תרצה שכנוע למה לא רכוש כאלה, תריץ חיפוש (פירלס) בפורום קולנוע ביתי בתפוז.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אני שמח שמשתמשים במאמרים שנתתי.אכן, מדובר ברמקולי פח זבל. לקחת קונוס מקרטון, לתקוע בקופסה לעץ, ותהדביק על זה מדבקה של 400W.אם אתה עדין תרצה שכנוע למה לא רכוש כאלה, תריץ חיפוש (פירלס) בפורום קולנוע ביתי בתפוז.הרבה מאיתנו החכימו כתוצאה מהמאמרים האלו
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר הבנתי שהם לא משהו ביחס לרמקולים למערכות קולנוע ביתיאבל אני מתכוון איך הם ביחס לרמקולים למחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.