עבור לתוכן

כדורגל - ספורט אלים.

Featured Replies

פורסם

לזה אתם קוראים אלים? שחקני כדורגל גם ככה הם די פוסי, מצומקים, מקסימום סטירה פה ושם

וואי הרג אותי שאיזה שחקן של ארסנל ניסה להתחיל עם stam, הבנאדם חייה לא הייתי מתקרב אליו.

אם כבר ספורט אלים, אז רוגבי. אין מגנים, חוקים הרבה פחות נוקשים מפוטבול, והרבה שיניים מתעופפות.

פורסם

סטירה פה ושם בגלל השופט זה עונש רציני חוץ מאדום מה שהיה בסרטון זה מעבר למטורף בחיים לא ראיתי מישהו מרביץ לשופט נראו כמו כנופיות ברחוב

פורסם

מי שלא ראה משחק הוקי קרח מימיו במציאות לא יודע מזאת אלימות תלכו תראו עזבו אותכם שניים גם החוקים של הוקי קרח פחות נווקשים

תחברו את זה עם תאוצה אדירה של הקרח וגם את העובדה שהם נהדפים לקירות וזכוכיות תקבלו ספורט אלים..

פורסם

לזה אתם קוראים אלים? שחקני כדורגל גם ככה הם די פוסי, מצומקים, מקסימום סטירה פה ושם

וואי הרג אותי שאיזה שחקן של ארסנל ניסה להתחיל עם stam, הבנאדם חייה לא הייתי מתקרב אליו.

אם כבר ספורט אלים, אז רוגבי. אין מגנים, חוקים הרבה פחות נוקשים מפוטבול, והרבה שיניים מתעופפות.

ראסמי, רוגבי זה בעקרון שתי קבוצות של אנשים סתם הולכות מכות בשדה (אה כן, ויש שם איזה כדור וכמה עמודים, אף אחד לא יודע למה הם שם)

פורסם

הכי אהבתי את הבובות (קמעים) של הקבוצות שמתחילים מכות :lol: :lol: :smile1:

פורסם

האמת היא שבהוקי מותר להם גם להתאגרף אחד עם השני ולכרות אחד לשני את האצבעות.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שבהוקי מותר להם גם להתאגרף אחד עם השני ולכרות אחד לשני את האצבעות.

כן אה...גם לדקור אחד את השני , לרות , ולזרוק רימונים.

פורסם

פוטבול,רוגבי

לא אלים

יש פול מגנים אתה בקושי מרגיש את זה

בהוקי מעיפים לך את הראש בזכוניות\פלסיק הזה

ואז אם המקל ואז גם יש את הנפינה על הקרח או אפילו הפאק(הכדור) ודיברתי אם חבר שלי שמשחק הוקי מגיל 5 והוא אמר לי שהפאק הזה כאבי טופות וחוץ מזה היה לי גם את הפאק והוא קשה ונראה כואב ואפילו לפני המשחק הם שמים אותו בהקפאה !!

ובפוטבול רק קופצים עליו אין משהו רציני

פורסם

raitem et ashofet ahomo aho hahahahahaha lol

kadorsal sholet

kadoregel = hara

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים