פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים http://www.youtube.com/watch.php?v=qDf_ExrRQUU&feature=Views&page=1&t=t&f=bקצת קטעים כואבים מעולם הכדורגל.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אין על הבעיטה של קנטונה ועל החוליגנים שמזיינים תקבוצה הירוקה ההיא קטלני ביותר
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים לא נראה כזה אלים וזה בגלל שיש ברגלים מגנים וכמבון זה תלוי איפה אתה פוגע ברגל.בכל מקרה הספורט הכי אלים והרבה יסכימו איתי זה הוקי קרח
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים חח נחמד..תמכות של קנטונה ראיתי בשידור ישיר אני זוכר את זה עד היום היה שם תעבירה של אסיין על טל בן חיים(שחקן ישראלי) למה לא שמו תמכות של בוייר ודאייר?באמצע משחק 2 שחקנים מאותה קבוצה עברו מכדורגל להיאבקות אני חטפתי גם כמה כאלה בשכונה לא נעים
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר לא נראה כזה אלים וזה בגלל שיש ברגלים מגנים וכמבון זה תלוי איפה אתה פוגע ברגל.בכל מקרה הספורט הכי אלים והרבה יסכימו איתי זה הוקי קרחדווקה אני חושב שפוטבול.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים בסוף זה שחוטף מכות עם החולצה האדומה-שחורה הפסים זה רומאריו.ודבר אחד יש לי להגיד על המכות האלה - אפילו בזה אנחנו לא מתקרבים לאירופה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.