פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים אני משתמש ב ROXIO 6 תוכנה מעולה עם המון אפשרויות... יש גם את NERO שהיא מעולה
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים התוכנה הכי טובה לדעתי לצריבה יום יומית זה נירון שורף את רומא. (Nero Burning ROM)
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר התוכנה הכי טובה לדעתי לצריבה יום יומית זה נירון שורף את רומא. (Nero Burning ROM)באיזה גרסא בדיוק?כי יצא גרסא 7 ששקראתי שיש בה המון באגים
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים אני באופן אישי עוד לא ניסיתי את 7.6.6 מספיקה לי לבינתיים...הבנתי שגם ככה בתוכנת הצריבה הבסיסית אין ממש הבדל, אז אני לא ממהר להתקין.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר תודה רבה שאלה נוספתברשותי דיסק מלא שקיבלתי עם הצורב עכשיו אני יכול להוריד פשוט מהאתר של נרו את העדוכנים וזה יתקין לי אוטומטית את נרו?או שצריך בשביל שלא יהיה לי גרסאת דמו ,serial number?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר ברור בשביל הגרסא המלאה צריך לקנות אותה.ובלי ווארז פה בבקשה.לא באתי לדבר על ווארז...אני מכיר את החוקיםאני פשוט צריך תוכנת צריבה עד סוף השבוע אז לא כלכך אכפת לי שהיא תהיה הדגמה ל30 יום התוכנה נרו שהוריד מהאתר הבית של נרו היא תהיה חינם 30 יום ותיתן לי את כל האופציות שיש במלאה גם?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים גרסה 7 של NERO מתפקדת בדיוק כמו 6, אבל מגיעה עם המון תוכנות זבל נלוות וממשק חדש (לא בהכרח יותר יפה או נוח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.