עבור לתוכן

רואים טוב יותר דרך נגן DVD או דרך HTPC עם TVOUT?

האם רואים טוב יותר דרך נגן DVD או דרך HTPC עם TVOUT? 1,252 הצבעות

1. 1. האם רואים טוב יותר דרך נגן DVD או דרך HTPC עם TVOUT?

• DVD
    • TVOUT
      0
    • אין הבדל

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הנגן DVD שלי בסלון מתחיל לעשות בעיות אחרי שניגן הרבה מאוד סרטים. אני חושב על HTPC לסלון אבל קראתי באיזה מקום שנגני DVD עושים איזשהוא סוג של OVERLAY המשפר את התמונה ושאת זה כרטיסי מסך של מחשב לא עושים. מצד שני אני שומע מאנשים מסויימים שיש להם HTPC שרואים סבבה, ומאחרים שלא.

אז ממש אשמח לקבל חוות דעתו של כל מי שיש לו HTPC והשווה מול נגן DVD עריכה: נורמלי (לא הסינים ב 200 שקל).

אשמח גם להערותיכם לגבי נסיון עם כרטיסי מסך שונים, מה קורה כשעולים למסכי פלסמה גדולים יותר או LCD למי שיש וכל אינפורמציה שאתם רואים כחשובה

פורסם

השאלה שלך מאד מורכבת, ותלויה בגורמים רבים.

השאלה החשובה ביותר - איזו טלוויזיה ומה אופן החיבור אליה?

שאלה נוספת - מה התקציב שלך לנגן DVD?

אם אתה מתחבר למסך טלוויזיה עם חיבור composite או svideo סביר שתקבל תמונה טובה יותר ב- DVD ייעודי, בתנאי שתשקיע במכשיר נורמאלי ולא בנגן סיני של 200 שקל. דוגמא לנגנים טובים - Pioneer 383 (מתחיל ב- 600-650 שקל לייבוא מקביל ו-750 שרל ליבוא של ט.ר. עם אחריות 3 שנים).

הבעיה בכרטיסים של NVidia ו- ATI היא שיציאת ה- TVOUT שלהם זוועתית (לפחות עד Geforce 4).

אם אתה מדבר על חיבור ב- DVI למסך פלזמה או LCD, ה- PC יכול לעשות עבודה לא רעה עם הדרייברים המתאימים ונגן DVD טוב (לא זבל כמו PowerDVD אלא TheaterTek ודומיו).

קיימים מכשירי DVD בתחומי מחיר של 1500 עד 3000 שקל שיתנו תמונה טובה ב- DVI עמו מכשירים של OPPO (שעולים $200 בחו"ל וייובאו בקרוב לארץ) או Denon 1920. למכשירים הנ"ל חיבורי DVI ו-HDMI ורכיב scaler של faroudja שנחשב למוביל בעולם.

אני מציע לך לשאול שאלות בנושאים כאלה ב- hometheater.co.il . קהל החברים שם מבוגר הרבה יותר מאשר כאן בפורום וכולל הרבה מומחים בתחום.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים