עבור לתוכן

האם אנשים שלא מבינים במחשב פעם עיצבנו אתכם?

Featured Replies

פורסם

כשקניתי את המחשב החדש לפני כמה חודשים ב 6.5K אז כל הזמן חסרי הבנה, או לחילופין נובים במחשבים, שואלים כמה ג'יגה הרץ???? מה כל כך הרבה כסף?!!?

איזה פנטיום?!?!

בקיצור הם בטוחים שהטכנאי בשקל שלהם יודע הכל והחנות שנתנה להם הצעה לא מהעולם הזה ב 2000 שקל כולל הכל נתנה להם הצעה ממש כדאית

• תגובות 140
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מכיר אנשים שלא מבינים כלום, כותבים מדריכים (בפורומים), ועוד מעלים אותם לנעוץ עם כל השטיות שהם כותבים (לא באתר הזה כמובן)

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

אזהרה: חומר קשה, לא מומלץ לאנשים עם מחלות לב, או נשים בהריון!

http://www.lala.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=45111

"windows and important suff !"

אהבתי :lol:

"ככה נראה מעבד AMD"

קרע אותי מצחוק ראות את התמונה פשוט גאוני :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

geforce 6800 קצת יותר טוב משלי לא בהרבה!! הוא עולה בסביבות ה 500 שקל!

חחח

פורסם

*** בטחח, אתה לא יודע איזה תותח 9600SE יש לי אותו ואני מריץ כל משחק יותר טוב מ7800GT שלך **

מה יש לי כבר להגיד =\

הרבה פעמים קורה שאני פשוט מסכים איתם כי כבר נמאס לי להתווכח עם האנשים, הם באמת חושבים שיש להם ת'דברים הכי טובים שקנו לפני 4 שנים :\

פורסם

*** בטחח, אתה לא  יודע איזה תותח 9600SE יש לי אותו ואני מריץ כל משחק יותר טוב מ7800GT שלך **

מה יש לי כבר להגיד =\

הרבה פעמים קורה שאני פשוט מסכים איתם כי כבר נמאס לי להתווכח עם האנשים, הם באמת חושבים שיש להם ת'דברים הכי טובים שקנו לפני 4 שנים :\

השורה האחרונה מוכרת לי מאד גם הראשונה

פעם היה לי קסאון וחבר שלי ראה שקפץ לי המסך אז הוא אמר "שלי יותר טוב לא קופץ עדיף פנטיום 4 מאשר החרא הזה חראון"

או שליפני 3 שנים למדתי בבית ספר מחשבים וילדה אומרת אבא שלי קנה מחשב מעולה המורה שואלת איזה היא אומרת פנטיום4 המורה: כן אבל איזה הילדה:פנטיום 4 תותחי הכי טוב בעולם

פורסם

*** בטחח, אתה לא יודע איזה תותח 9600SE יש לי אותו ואני מריץ כל משחק יותר טוב מ7800GT שלך **

מה יש לי כבר להגיד =\

מה הבעיה להוכיח כאן?? הוא ראה אצלך איך המשחק פועל??

פורסם

עוזר לכולם משתדל מה חברים מה קרה אם אני יצטרך מהם עזרה הם יעזרו

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: תודה לכם על הסיפורים. תמשיכו. כרגע [glow=red,2,300]בוכה[/glow] מצחוק

נ.ב יש לי ילדה בכיתה שאמרה שיש לה מחשב חדש. אז אני שואל אותה איזה כרטיס מסך אז היא עונה

מסך דק
אז [move]בייי[/move]  :cool2: :cool2:
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: תודה לכם על הסיפורים. תמשיכו. כרגע [glow=red,2,300]בוכה[/glow] מצחוק

נ.ב יש לי ילדה בכיתה שאמרה שיש לה מחשב חדש. אז אני שואל אותה איזה כרטיס משך אז היא עונה אז [move]בייי[/move] :cool2: :cool2:

:xyxthumbs:

פורסם

נ.ב יש לי ילדה בכיתה שאמרה שיש לה מחשב חדש. אז אני שואל אותה איזה כרטיס משך אז היא עונה אז [move]בייי[/move] :cool2: :cool2:

מה אתה מצפה מבנות?

פורסם

אחי חשב פעם שהכרטיס מסך נימצא במסך ולא הבין למה אני רוצה לשדרג כרטיס כי המסך פועל :lol:

פורסם

כמו שכבר אמרו לפעמים פשוט אין כוח להתווכח ומסכימים, הכי אני אוהב, יש לי חבר עם GF4 והוא משכנע אותי שהוא מריץ את כל המשחקים הכי חדשים על גרפיקה מקסימלית :kopfpatsch:

פורסם

בטח בגרפיקה מקסימלית בפרים אחד לשנה :lol:

פורסם

הכי מצחיק זה אלה שאתה שואל אותם , איזה מחשב יש לך ?

80 מקום

:smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

אני ניתקלתי באנשים שרוצים רק פנטיום ולא באמת יודעים מה זה אומר ובמיקרה שהם חושבים שהם מבינים הם יקנו רק כרטיס מסך של ASUS

תיתן להם ליבחור בין 6200 של ASUS לבין 7800 של כל חברה אחרת והם יבחרו 6200 של ASUS ויחשבו שזה כרטיס מצוין

אבל זה לא רק במחשבים אלה בהרבה תחומים אנשים תמימים קונים מותגים בלי ליבדוק מה הם קונים

וגם פה היו אנשים שביקשו מיפרט ורצו רק אינטל בלי לדעת מה זה וליפעמים אמרו להם במקומות אחרים שAMD נישרפים ולא יציבים :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים