עבור לתוכן

האם אנשים שלא מבינים במחשב פעם עיצבנו אתכם?

Featured Replies

פורסם

בשביל מה כל הת'רד?

כנס לאתר הבית של ערוץ הקניות וזהו :-X

ערוץ השטויות פשוט שוטפים את המוח ומוכרים גרוטאות במחיר מאוד.... שואף צפונה. אני אישית לא מסוגל לצפות בשטויות שלהם דקה לפני שאני משתגע לגמרי עם הקליפ הפתטי שהם מקליטים ומשדרים אותו שוב ושוב ושוב ושוב.... :s07: :s07: :s07:

בקשר לנושא הת'ראד, כן, מלא פעמים, בטלפון, כאילו אני איזה קו תמיכה טכנית :bash:

• תגובות 140
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניפתרים מאנשים האלה בצורה מאוד פשוטה :" לך ל WHZONE.CO.IL

שם יענו לך על השאלה"

פורסם

זה יותר בכיוון של לך ל...

'''ץי'זםמקץבםץןך

(נראה אם מישהו הבין את זה )

אבל שוב זה לא יפה לצחוק על מי שלא מבין ... הבעיה היא דווקא עם האנשים שחושבים שהם מבינים ולא מוכנים להסכיל אפילו בקצת מאחרים , עלהם אפשר לצחוק חופשי :smile1:

פורסם

הכל טוב ויפה אבל לא לשכוח שגם אתם פעם לא הבנתם כלום...( הרי לא נולדים עם ג'מפר בפה) וכנראה שגם עליכם מי שמבין צחק פעם...

ואני מעודד צחיקה עם אנשים שחושבים שהם מבינים יותר טוב מכולם אבל בעצם הם לא

פורסם

וואי יש לי המון

אני חייב להגיד שאני לא אוהב ללמד ילדים אחרים או להסביר אני ממש גרוע בזה

אז ככה

יש ילדים כאלה שאתה שואל אותם איזה מפרט יש להם והם כזה

"אמממ יש לי Windows XP"

מרתיח לי את הדם (ואני לא מרוקאי :|)

ואז יש כאלה שרוצים לבנות אתר אבל דרך פלנט נענע או כל הבולשיט הזה אז איזה אחד עושה

"איך אני שם צא'ט באתר שלי?? דרך מייראק ?? (דומה למילה מרק אבל עם יוד כזה לא יודע תנסו להגיד)

ואז הוא שואל

מה זה הסיומת של האתר קוראים לזה דומייאן??

קיצר גם מצחיק אבל מעצבן

ועכשיו החברות הגודלות למשל AOL,NETZERO (אני גר בארה"ב בגלל זה אני מכיר ויודע קצת)

אז ככה יש פרסות עכשיו של AOL שבאים כזה קבוצה של אנשים לחברה של AOL ושואלים שאלות של Security ואז AOL עונים ככה

Q-what about viruses?

A-Blocked

Q-Spyware?

A-Zapped!

Q-updates?

A-automatic

Q-too many question?

A-no

Q-really?!?

A-yeah :)

וזה גם מעצבן כי אנשים כמונו ואני מכיר אנשים שמשלמים 25$ בחודש לאינטרנט 56K ואני מקבל DSL ב15$ ....

ואותו דבר גם עם NETZERO

שמראים לך פרסומת של 3G (3rd Generation) לחיבר באינטרנט אבל בעצם זה חיבור שעובד על הקו טלפון וזה מרגיז

היה גם פרסומות לAOL שעשו את הספאמרים אנשים ואז הם כזה מתחיל לדבר כזה מהר ואז AOL כאילו "סוגרים" את הדלת

.......

מה קורה היום לאנשים עוד כמה שנים הכל יפעל דרך מחשבים...

פורסם

תמיד.

הם מדברים שטויות שפשוט אי אפשר לדעת מאיפה זה בא להם, לפעמים בכלל לא מבינים על מה הם מדברים.

:kopfpatsch:

פורסם

זה יותר בכיוון של לך ל...

'''ץי'זםמקץבםץןך

פירוש :www.hwzone.co.il

פורסם

יש לי חבר אחד שקנה מחשב חדש אז שאלתי אותו איזה כרטיס מסך קניתה קנה והוא אמר FX5200 הכי חזק היום.

לא עניתי כלום, כי לא רציתי להעליב.

והראתי לחבר אחר את המחשב שלי , אז הוא אומר למה המחשב שלך פתוח, בגלל שיש לו חלון! :pissed:

פורסם

פירוש :www.hwzone.co.il

:xyxthumbs: באותיות עבריות

יש את אלה שלא יודעים אנגלית , אז זה בכלל סיוט להסביר להם משהו... מה שלוקח לי 10 שניות להסביר לחבר שמבין יכול לקחת לי שעה איתם

פורסם

חחח איזה חנונים דיגיטליים אנחנו...(וגאים בזה ;D ;D ;D)...

בכל מקרה אין שום טעם בלרדת על אנשים שלא מבינים במחשבים ,כי יום אחד יתקלקל לכם האוטו ואז זה לא יהיה מצחיק , והסטלבטות מהמוסך זה עניין של כמה אלפי שקלים... בכל מקרה.

לאנשים שלא מבינים במחשבים (לא תכנות) צריך להסביר , אבל!!! וזה אבל גדול בשקט , כי אכן גם אנחנו היינו פעם...

לעומת זאת ,יש לי חבר נורא טוב שקנה מחשב באיזה 12000 שקל בגלל שכל הרכיבים הם של אסוס ודאז כל רכיב של אסוס

היה עולה אלפי שקלים (כרטיס מסך , לוח אם וכו) הוא קנה לפני שנתיים , יש לו מחשב עם 5700fx ו 3.0 ghz ,

הוא מתלונן שמשחקים פועלים לו לאט , הבן אדם בטוח שיש לו מכונת משחקים , עכשיו זה מה זה לא נעים לי להגיד לו:

אחי ישך חרא מחשב !!! לפני שנתיים הוא היה סופר דופר אבל היום הוא חרא!!!!!

אבל אם אתה אומר לו משהו קטן הוא אומר : לא לאאאא יש לי מחשב על!!!!" עלל אני אומר לך!!!!!!

חחח

הכל מקרה אל לנו להתנשא כי איננו יודעים כלום באמת....תמיד יש עוד לדעת...

שלכם עמילו!!!!! ;D ;D ;D

נ.ב

וואו איזה סיפור כתבתי...

פורסם

אני מכיר אנשים שלא מבינים כלום, כותבים מדריכים (בפורומים), ועוד מעלים אותם לנעוץ עם כל השטיות שהם כותבים (לא באתר הזה כמובן)

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

אזהרה: חומר קשה, לא מומלץ לאנשים עם מחלות לב, או נשים בהריון!

http://www.lala.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=45111

פורסם

פניני חוכמה נבחרים:

כדאי לכם לחכות איזה 3 חודשים עד שיגיע הכרטיס מסך הכי חדש לארץ geforce 7700
יש מחשב חדש סוס pentium 4 3000mhz

זיכרון: 512mb ram כרטיס מסך: geforce 5900 ו 80 גיגה בייט מקום בהארד דיסק

=>
נשלח: 14:07 ,11 דצמבר 2005
פורסם

לא מעצבנים, אבל מפתיעים אותי כל פעם מחדש

הם די נכים טכנולוגית, אז יוצא לי לעזור להם הרבה.

פורסם

חחחח... זה היה ככה פעם אבל כבר הספקתי לייעץ לכל החברים שלי כמעט על מחשבים טובים ככה שכולם מבינים פחות מעט בעניין.. חוץ מהערסים האלו שתמיד חושבים שהם יכולים להשיג ביותר זול ואז מקבלים איזה כרטיס מובנה ומאז ג'נרי וזה...

פורסם

הערסים זה מקרה מיוחד חח

רוב החברים שלי לא מבינים, ויש חלק שבזמן האחרון קנו מחשבים\יקנו בקרוב אז ייעצתי להם והם התפתחו קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים