עבור לתוכן

האם אנשים שלא מבינים במחשב פעם עיצבנו אתכם?

Featured Replies

פורסם

כן. אתם.

ראסמי,בכלל האנשים האלה שחושבים שהפנטיום 4שלהם ה(2600 מגה הרץ) יותר טוב מAMD,לכו לכל חנות מחשבים תמימה ותמצאו שם אולי 2-3 שקונים איזה AMD השאר רק על פנטיום,כי פנטיום זה "ה" "רמה",והם מתווכחים איתך שהמחשב המסכן שהם קנו באינטרנט באיזה מכרז של נוכלים יותר טוב מAMD 3200......ככה זה....בכל מקרה יותר מעצבנים זה אלה שמתווכחים איתך על מי יותר טוב ואם צריך להשקיע בזכרון/לוח או לא......זה אני לא יכול לסבול :pissed:

• תגובות 140
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשעבדתי בתמיכה טכנית של משחקי מחשב, זה היה קורה לי לא מעט...

מתקשר בנאדם שקנה משחק שדורש מנוע גראפי לפחות בסדר גודל של Geforce 3...

ולו יש או geforce 5200fx או כרטיס מובנה בלוח אם...וזה נורא קשה להסביר ללקוח למה

המחשב שלו לא עומד בדרישות המינימאליות...

כי על האריזה רשום:

זכרון: 128MB

מעבד 1000MHZ

כרטיס מסך: 64MB

אבל לא טורחים לקרוא הלאה שרשום, מאיץ גרפי...

חבל.

פורסם

ידידיה אחת שלי. היא ממש אהבלה. יענו, היא בקושי יודעת להפעיל את ה-ICQ. לקח 80 פעם ללמד אותה להשתמש ב-YAHOO ובסוף גם זה הלך לתמיון. היא אשכרמה מתחננת שאבוא ואעזור לה להוריד שירים מפגרים כי היא אפילו לא מצליחה לקלוט איך משתמשים בתוכנת הורדות פשוטה. האנגלית שלה לא משהו אבל גם אם תביא לה תכנה בעברית היא לא תבין כלום כי מושגים של מחשב זה סינית בשבילה. היא נכנסת לפאניקה כשמשתנה לה המקלדת מעברית לאנגלית... עכשיו תמצאו לי יותר מעצבן מזה!!!

פורסם

כל הקטע, זה שמי שמבין יסביר לזה שפחות מבין.

אני אישית לוקח כל שאלה ממישהו שלא כל כך מבין ומסביר לו עד שיבין לפחות בצורה בסיסית.

זה כמו שתלך למישהו שעשה 5 יחידות מתמטיקה ותשאל אותו שאלה מכיתה ט' .

אותו רעיון.

אם כל אחד יוריד טיפה מהגאווה ומהשחצנות של עצמו, כולם יהנו.

סבלנות זאת הבעיה של מדינת ישראל. לפני כל דבר.

פורסם

אני מכירה אותה מכיתה ה'. הילדה הזאת תגרום לדר' פיל להשתגע. :nixweiss:

פורסם

אני מכירה אותה מכיתה ה'. הילדה הזאת תגרום לדר' פיל להשתגע. :nixweiss:

חולה עליו... :xyxthumbs:

פורסם

אני מכיר ילד אחד שאמר לי שיש לו כרטיס מסך GEFORCE MSI 7200GT

ואני מנסה ומנסה להסביר לו שאין כרטיס כזה אבל הוא לא מקשיב העקשן הזה :bash::kopfpatsch:

בגלל זה נראה לי או שיש לו זיוף או במקרה הטוב יש לו 7800 !!! :hat:

פורסם

ידידיה אחת שלי. היא ממש אהבלה. יענו, היא בקושי יודעת להפעיל את ה-ICQ. לקח 80 פעם ללמד אותה להשתמש ב-YAHOO ובסוף גם זה הלך לתמיון. היא אשכרמה מתחננת שאבוא ואעזור לה להוריד שירים מפגרים כי היא אפילו לא מצליחה לקלוט איך משתמשים בתוכנת הורדות פשוטה. האנגלית שלה לא משהו אבל גם אם תביא לה תכנה בעברית היא לא תבין כלום כי מושגים של מחשב זה סינית בשבילה. היא נכנסת לפאניקה כשמשתנה לה המקלדת מעברית לאנגלית... עכשיו תמצאו לי יותר מעצבן מזה!!!

^^^^^^^^^^^

תארו לעצמכם שיש גברים עם אותה ידע על מחשבים שהתחילו ללמוד יחד איתי הנדסת חשמל !

פורסם

בשביל מה כל הת'רד?

כנס לאתר הבית של ערוץ הקניות וזהו  :-X

גדוללל :lol: :lol: :lol:

זה נכון לאאאאלה!!!

אני אוהב לראות ערוץ הקניות שהם מוכרים מחשב

אני מתפוצץ מצחוק!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

חולה עליו...  :xyxthumbs:

שוב פעם אתה עם השריטה (אהם NI! אהם)!

בכל מקרה לנושא:

לVITNIR: כנראה שהיא קשת תפיסה עם IQ נמוך במיוחד. היא באה מבית טוב; חינוך טוב, הורים טובים אבל לא יותר מידיי???

ואני כל יום רואה אנשים כאלה, בין אם זה המישפחה שלי או חברים בבית ספר...  :lol:

פורסם

כל יום זה קורה לי.  :pissed:

למה את מעליב את ויטניר?

פורסם

גם אני מת על ערוץ הקניות :lol: :lol: :kopfpatsch:

במקרה הזה פשוט לקחת את זה בקלות :) כי מי שמפסיד מזה זה לא אתם ;):xyxthumbs:

פורסם

כל יום זה קורה לי.  :pissed:

למה את מעליב את ויטניר?

לא את VITNIR, אלא את החברה שלה.

והבן אדם עם השריטה יודע בדיוק מי הוא (רק שתדע שאני לא מנסה להעליב בכך, זה פשוט האמת, לפחות לפי התראד שלך...) :screwy:

פורסם

יש המון כאלה........ואני הכי שונא את אלה שמתחילים להלהב עליי שיש להם מחשב ב10,000 וכל זה ובסוף אני מגלה שהם תקועים עם 5200 מסכן...... ואני גם כל כך לא סובל את אלה שחושבים שטכנאים הם הרבה יותר מקצועיים ממישהו שמבין טוב........קרה לי פעם שהיה אצל חבר שלי בעייה עם כל הוינדוס והוא היה צריך להתקין מחדש אז הצעתי לו שאני יתקין לו הכל אז הוא אמר לי שזה עבודה רק לטכנאי :lol::cool2:

פורסם

לא את VITNIR, אלא את החברה שלה.

והבן אדם עם השריטה יודע בדיוק מי הוא (רק שתדע שאני לא מנסה להעליב בכך, זה פשוט האמת, לפחות לפי התראד שלך...) :screwy:

הוא צודק... עלה עליה. היא... מאד מיוחדת.

פעם היא איכשהו נכנסה לאתר הזה והתחילה "להמליץ" על משחקים. עכשיו הבעיה היתה שהיא עשתה זאת על המשתמש שלי! איכשהו... מזל שעליתי על זה מהר... התחילה להתלהב שם על "SIMS" והשיט הזה. יא פאדיחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים