עבור לתוכן

האם אנשים שלא מבינים במחשב פעם עיצבנו אתכם?

Featured Replies

פורסם

שלום אני פותח את הדיון הזה כדי לשמוע אתכם מדברים על אנשים שלא מבינים ומעמידים פנים שכן.

לי אישית יש חבר שקנו לא מחשב חדש עם פנטיום 3.0 נראה לי 2b קאש.

עם מסך זול lcd וגם כרטיס מסך מובנה אינטל ועוד שואל אותי למ גיטיאיי 5 מקרטע לו :lol: :lol:

• תגובות 140
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש המון כאלו... :kopfpatsch:

שאין לי כח פשוט לדבר על זה :pissed:

פורסם

כן. אתם.

פורסם

מעצבנים... מאוד והרבה...

פורסם

לרוב החברים שלי יש FX5200

:-X

יש לי חבר אחד טחון בכיתה חושב שבגלל שהוא קנה איזה ג'יגה זכרון בסביבות ה-1000 שקל (וגם לא זכרונות ששווים את הכסף, יש יותר טובים במחיר) זה ייתן לו יותר ביצועים מג'יגה של ADATA לדוגמה, ואין לו איזה מחשב ממש טוב והוא לא יודע מזה אוברקלוק כך ש: :s07:

פעם הסתלבטתי על חבר שלי אני אומר לו תעשה אוברקלוק למארז הוא שואל אותי איך :lol:

כמובן כמו בכל מקום בטח זה מוכר לכם יש את האינטל פאן בויס ו-ATi/nVidia פאן בויס

אממ מה עוד..6600 עם "שיפורים"(יש איזה חברה שמוכרת עם כל מיני שיפורים קטנים כאלה שאנשים חושבים שזה משמעותי באמת) = בביצועים ל-X800XL

yea sure :s07:

פורסם

כן הרבה, כמעט כל החברים שלי תקועים עם ג'יפה 4, FX5200 זה שיא הטכנולוגיה חחח

ויש שאלות מה זה מפגרות =\ כמו מה זה IDE, איך מחברים ספק

או למה המשחק X לא עובד בהגדרות גבוהות :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07: :s07: :s07::bash: :bash: :bash:

גררר מעצבןן

וגם אנשים זקנים פשוט מעצבן להסביר להם!!!

פורסם

אתם יודעים.. אם היה לכם קצת סבלנות, זה היה יותר טוב לכולם.

אם תסבירו ותלמדו אותם אפילו קצת, כולם יצאו מורווחים מהעניין - יותר אתם לא תתעצבנו מכל מני שאלות בסיסיות שיש להם, והם ירכשו יותר ידע ממה שיש להם עכשיו :)

פורסם

בשביל מה כל הת'רד?

כנס לאתר הבית של ערוץ הקניות וזהו :-X

פורסם

הקטע הוא שרוב האנשים לא רוצים ללמוד ולא משנה כמה אני ישב איתם וילמד אותם הם בסוף ילכו ויקנו מחשב מהעסקה הכי זולה שהם מצאו

הבעיה היא שבסוף הם שואלים אותי איך FIFA לא עולה להם על הפנטיום 5 שלהם

אז אם באמת הכפט לי מהבנאדם שלא ידפק למשל בן-משפחה או חבר טוב אז אני ידריך אותו בכל צעד וצעד... אפילו ירכיב לו את המחשב בעצמי ,אבל אם זה סתם אחד

כבר אין לי כוח אלהם ... הם פשוט יותר מידי

פורסם

יש לי אחד בכיתה חושב שהוא תותח בכל מה שקשור למחשבים אתמול הוא כזה רואה את התמונה של המחשב שלי בתוכנת מסרים הוא כזה אומר מה זה התמונה הזאת? אני אומר לו שהמחשב שלי אז הוא אומר מטומטם יש בו חור! (חח המחשב עבר מודינג)

פורסם

מה זה AMD?

בוא הנה אחי חבר שלי קנה מחשב ב1500 שקל מהאינטרנט והכל עובד לו טיל!סרטים שירים הכל!ואתה קנית מחשב ב4000......

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

חחח זה הכי מחרפן אותי!

לך תסבירו לו שהמחשב שלך שקנית ב 7K יותר טוב מהמחשב שהוא קנה באינטרנט ב1500 שקל!!..

אני כבר נמנע מהוויכוחים האלה ו"יוצא פראייר" על זה שקניתי מחשב ב7K

פורסם
  • מחבר

יש לי אבא חכם שבגללו אני תקוע עם fx והוא עוד שואל אותי למה אני מתחנן להחליף את המחשב.

הוא אומר משהו כמו "זה פנטיום 4 זה ביצועים ענקים"

פורסם

שלום אני פותח את הדיון הזה כדי לשמוע אתכם מדברים על אנשים שלא מבינים ומעמידים פנים שכן.

לי אישית יש חבר שקנו לא מחשב חדש עם פנטיום 3.0 נראה לי 2b קאש.

עם מסך זול lcd וגם כרטיס מסך מובנה אינטל ועוד שואל אותי למ גיטיאיי 5 מקרטע לו  :lol: :lol:

עדיף שתשב בשקט...

פורסם

יש אנשים שלא יודעים שיש אוזניות ביותר מ50 שקל הם פשוט לא מוכנים לקבל את זה !!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :bash::s07:

אותו דבר עם נגני MP3 יש אנשים שחושבים שהנגנים הפשוטים האלו השחורים הם שיא האיכות ווגם יש להם אוזניות טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים