פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אני לא יודע מה הולך אבל כבר יומיים שגוגל לא פועל לי לא בפיירפוקס ולא באקספלורר, רציתי לשאול אם זה פועל לכם...?
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים נראה לי שבמקום לגרום לספאם, כדאי שרק מי שלא עובד אצלו יגיב (כי אני מניח שאם אצל הרבה זה לא היה עובד, זה כבר היה מגיע ל YNET או משהו).בכל מקרה, באיזה ספק אתה משתמש ?ניסית לעשות PING WWW.GOOGLE.COM ?ניסית להכניס את ה PROXY של הספק שרות לדפדפן ולראות אם זה משפר ?ניסית לבטל זמנית ANTIVIRUS/FIREWALL ולראות אם זה לא משפיע ?
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים בדקתי עכשיו.עובד אצלי וגם בדקתי פינג גם עובד כנראה בעיה עם הספק או בעיית תוכנה....
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר נכון שזה הקפצה אבל עדיף מאשר לפתוח נושא חדש, הנה לינק לאתר שהפיירפוקס (וגם האקספלורר) מקשר אותי אליו כשאני נכנס לגוגל... http://www.gratis-firefox.dl.am/ד"א, אני עם ספק של ברק 013...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר צודק, היה לי איזה ספייוואר שלא נמצא ב-אד אוור והכל, בסוף מצאתי אותו רק ב-hijackthis...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים צודק, היה לי איזה ספייוואר שלא נמצא ב-אד אוור והכל, בסוף מצאתי אותו רק ב-hijackthis...עכשיו אחרי שהוצאת את הרוגלות הצלחתה להיכנס לגוגל??
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים גם לי גוגל לא עובד, וגם ynet, אגב.. עריכה: גם לא אתר התמונות הזה imagesheck זה בכל השרתים שלא מהארץ.. כנראה שוב נפילה תת-ימית של הכבלים
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים גם אצלי !!!יש איזה בעיה גם האינטרנט לא ממש זז פתאום עכשיו אני מחובר לאינטרנט זהב !...
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר לי גוגל פועל, למי שלא פועל לא אז תעשו סריקה ב-hijackthis ואם יש לכם בשורות הראשונות משהו עם גוגל אז תמחקו את זה או אם אתם לא בטוחים אז תעלו את הלוג לפה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.