פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אווו איזו סטלה , שמחה וצהלה כל הארץ געשה וגעשה!!! אללה אפשר ליסוע מהר!!!!!! עכישו רק שיגמר המלווה!
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אווו איזו סטלה , שמחה וצהלה כל הארץ געשה וגעשה!!! אללה אפשר ליסוע מהר!!!!!! עכישו רק שיגמר המלווה! אולי כדאי שתחזור לבית-ספר יסודי, לשיעורי הבנת הנקרא. יחד עם זאת, גזור בבקשה את רישיון הנהיגה שלך - אנחנו רוצים להמשיך לחיות. תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אולי כדאי שתחזור לבית-ספר יסודי, לשיעורי הבנת הנקרא.יחד עם זאת, גזור בבקשה את רישיון הנהיגה שלך - אנחנו רוצים להמשיך לחיות.תודה.חמוד אתה...התכוונתי על מסלול 8)ואני לא מהנהגים המשוגעים , לעזאזל אני נהג חדש!!(אין לי עסק עם מירוצים)
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים נ.ב, אני לא יודע כמה זה קשור, אבל במסגרת החוק המבורך יהיה בהרצליה מסלול קארטינג 2 פעימות! לא עוד לקארטינג 4 פעימות החלשים! מעניין אם יהיה דפרנציאל או הילוכים בקארטינג (סתם קארטינג עם דפרנציאל זה לא סקיילז אין להרים גלגל ). לעוד מישהו פה יש רשיון קארטינג? אגב, אתם יודעים אם זה כולל אופנועי דראג?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לא מעניין אותי מ WRC וכל המירוצים מהסוג הזה...מה שבאמת עושה טוב בלב זה שעכשיו מוטוקרוס זה ח-ו-ק-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווראףףףףףףףףףףףףף ראףףףףף ראףףףףףףףףףףףףף
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים סוף סוף תיהיה מודעות למרוצי רחוב ויהיו הרבה בעתיד! וגם התחום של שיפורי הרכב רק יצמח!!! החוק הזה יפתח דלתות חדשות. אני מתאר לעצמי שיהיו מירדפי מישטרות חחח בלילה הולך ליהיות חם בעתיד !!! למרות שאני חוזר בי גם בלי החוק הזה תחום השיפורי רכב יצמח ויצמח!! במיוחד בקרב הצעירים שבינינו!! אבל עכשיו כיאלו יהיה חוקי לארגן מיפגשי ענק של מכוניות משופרות ולעשות תחרויות וכל זה!!! כמו בחו"ל. יענו יפרסמו את זה אני מתאר לעצמי בכל הארץ יהיה מיפגש של אזה כמה ימים(שישי-שבת) משהו בן זונה כמו שעושים בחו"ל. בקיצר הולך ליהיות פצצה מחכה בקוצר רוח!!!!! צריכים להנות במיוחד בישראל אני לא מאמין ישששש! ;D ;D ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אתה מודע לעובדה שמכוניות כאלה לא יעברו טסטובטח ובטח לא יקבלו רשיון להיות מכוניות למירוצים (שיהיו רק במסלולים סגורים ומיוחדים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.