פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר קורסי נהיגה מתקדמת לכולם, דרגות רישוי מגוונות, מסלולים!!111 וזו רק ההתחלה... Oh boy! :jump:
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אני מאוד מקווה שהמסלולים לא ייבנו על הריאות הירוקות היחידות שנותרו בארץ - אני אישית לא כל כך שמח מהחוק הזה.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים קורסי נהיגה מתקדמת לכולם, דרגות רישוי מגוונות, מסלולים!!111 וזו רק ההתחלה... Oh boy! :jump: EVO 8 לכולם!!!! :jump:
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים קורסי נהיגה מתקדמת לכולם, דרגות רישוי מגוונות, מסלולים!!111 וזו רק ההתחלה... Oh boy! :jump: מצד שני ערס מובילים, רעש ואלימות... אין כמו ספורט מוטורי
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים לאחר תלאות אין ספור, הגיע היום החוק לקריאה שנייה ושלישית. לא לפני שאמש (ג') התקיימו בערב התייעצויות בהולות, לאחר שפקיד בכיר באוצר החליט להתנגד. אלא שזה לא הצליח. בהצבעה שנערכה היום נספרו 25 חברי כנסת בעד, שלושה מתנגדים - יצחק כהן וניסים זאב מש"ס ושמואל הלפרט מיהדות התורה - ונמנע אחד. אגב, שלושת המתנגדים חששו כי יתקיימו מירוצים בשבתות, ולכן סירבו לתמוך בחוק. טענה נגדית שהצביעה על קיום אירועי ספורט המוניים כמו משחקי כדורגל בשבתות, מאז ומעולם, לא שכנעה אותם. לאחר שגם יו"ר ועדת הכלכלה, אמנון כהן, תמך בגישתם, הוחלט לאחרונה להעביר את הדיונים לוועדת החינוך, התרבות והספורט. שם היו התהליכים מהירים בהרבה, והחוק הוגש כאמור להצבעה ועבר. :bash: :bash: :s07: :s07: :s07: :pissed: :pissed: כאלה מטומטמים!! נשבר הזין מהכפיה הדתית הזאת!
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש מסלולים בארץ - בעיקר למרוצי אופנעים( בפתח תיקווה, ועוד כמה) סופרמוטו ומוטוקרוס. היתה הצעה לבנות מסלול בנגב
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים חנוכה חנוכה חג יפה כל כךקורס נהיגה מתקדמת לי ולך (לקרוא כנקבה)צריך רק לארגן לי מקום קרוב לבית שמש ולעשות את הקורס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.