פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים שלום.....יש לי בעיה באוטלוק אני לוחץ על זה וזה לא ניכנס לי מה יכול להיות הבעיה?מה עושים ?תודה...!
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים א. אני בטוח שעשית RESTART לפני ששאלת את השאלה שלךאבל בכל זאת, אם לא - אז תעשה..ב. תנסה לכתוב בהתחל-הפעלה את המילה msimn ולהריץאם לא עובד, תנסה msimn /safemode
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר לא עובד כלום שאני רושם את זה בהפעלה..!ולגבי הקובץ אני לא מוצא אותו איפה הוא נימצא?!
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים תיגש ל:C:\Documents and Settings\*username\Application Data\Identitiesיש לך שם תיקיה עם שם מוזר, דוגמא:{B6AD5DEE-1FF7-47DD-9C89-A8E5AB792081}תעתיק אותה ואז תחבר אותה לשורה למעלה כולל את הסיומת דוגמא:C:\Documents and Settings\*username\Local Settings\Application Data\Identities\{B6AD5DEE-1FF7-47DD-9C89-A8E5AB792081}\Microsoft\Outlook Expressעכשיו תריץ את כול השורה בstart runתפתח לך תיקיה עם קבצים בפנים:תשנה את הקובץ inbox.dbxלoldinbox.dbxתסגור את התיקיה ותפעיל את outlook expressלמה עושים את כול זה ?outlook express תמיד פותח דבר ראשון את הinbox עם יש לך שם וירוס או מייל שתוקע את התוכנה אין לך דרך לדעת לכן מבצעים גיבוי של הקובץ ליתר ביטחון ואז התוכנה מייצרת שוב את inbox.dbx כאשר מין הסתם הInbox יהיה ריק ממיילים ונקי.50/50אם לא עזר אז תצטרך לשנות את כול השמות של כול הקבצים , פשוט תרשום לפני כול קובץ OLDgood luck.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים לא עובד אחי.... אז איפה אני עושה מה שאמרתה על old ? :s05: :alcoholic: :argue: :errrr: תודה רבה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.