עבור לתוכן

דחוף התקנת רשת אלחוטית עם נקודת גישה

Featured Replies

פורסם

קניתי נקודת גישה lg lw2205 ושני כרטיסי רשת אלחוטים של trendnet יש לי אינטרנט adsl,ומודם aztech adsl2+ עכשיו חיברתי באצמעות כבל רשת את המודם לנקודת גישה והתקנתי כרטיס רשת בינתים במחשב אחד ומה אני צריך לעשות עכשיו הכרטיס לא מוצא בכלל את הנקודת גישה והוא לא מפסיק לחפש אותו לא משנה מה אני יעשה הכרטיס רשת האלחוטי לא מזהה את נקודת הגישה שמחוברת כמו שהבנתי טוב ,אולי אני צריך להגדיר משהו בנוגע לנקודת גישה כי בסך הכל חיברתי אותה למודם והתקנתי את הכרטיס רשת ומן הסתם כמו שהסברתי זה לא עובד...

אני דיי נואש..

פורסם

קודם כל אתה צריך להפוך את המודם לנתב

אחרי זה לחבר את הנקודת גישה לאחד המחשבים באמצעות כבל פיזי ולהגדיר אותה

ורק בסוף לחבר את את הנקודת גישה לנתב

ואחרי זה להגדיר את הכרטיס בהתאם להגדרות שהגרת בנקודת גישה

פורסם
  • מחבר

איך הופכים את המודם לנתב?הכוונה לחבר את נקודת הגישה למחשב לכרטיס רשת ?ואחרי שאני מחבר את נקודת הגישה למחשב איך אני מגדיר אותה אין דיסק התקנה או הכוונה ליצירת רשת ונגיד שאחרי שהגדרתי את נקודת הגישה אני אז מנתק את נקודת הגישה ומחבר אותה למודם ואז כל העסק צריך לעבוד נכון?ואחרי שזה עובד אני סך הכל מתחבר דרך החייגן הרגיל שלי בכל מחשב

פורסם

אין חייגן

מי שמבצע את החיוג זה המודם

קיבלת עם הנקודת גישה מדריך מודפס או על CD שכולל בתוכו את ההסברים איך להתקין

למה קנית נקודת גישה ולא נתב אלחוטי?

כעיקרון מגדירים נקודת גישה אחרי שיוצרים מולה רשת קווית

מכיוון שבמקרה שלך אין לך מתג אז אתה צריך לחבר את הנקודת גישה למחשב להגדיר במחשב את הIP ידני ואז לגשת לנקודת גישה

יתכן שתצטרך להפעיל שרת DHCP במחשב בשביל הגישה הראשונה לנקודת גישה

ואחרי זה להגדיר לפי החוברת שקיבלת

פורסם
  • מחבר

קודם כל קיבלתי cd ...אז מה לעשות עכשיו לא הבנתי וקניתי נקודת גישה בטעות,אז עכשיו לחבר את נקודת הגישה למחשב ומה אז ליצור רשת חדשה?

פורסם

כמו שאמרתי יש שני שלבים מקדמיים

הראשון זה להפוך את המודם לנתב

בקשר לזה אתה צריך להכנס לממשק של המודם ולהגדיר

השני זה להגדיר את הנקודת גישה

אתה אמור לחבר אתהנקודת גישה למחשב ולהגדיר בהתאם למדריך שנמצא בCD שקיבלת

ואם יש לך אפשרות להחליף את הנקודת גישה לנתב אלחוטי זה עדיף

וגם אם תשיג מתג (לפחות זמנית) על מנת שיהיה לך יותר פשוט בהגדרות זה גם טוב

אני לא מוצא ברשת את המדריך של הנקודת גישה אז לא יודע מה השלבים מהדוייקים אצלך

תבדוק במדריך

עריכה:

הנה המדריך

http://www.lgnetwork.com/lgnetwork/download/menual.jsp?ca_no=017&prdt_seq=46

אתה צריך לחבר את המחשב לנקודת גישה עם כבל

להגדיר במחשב IP 192.168.1.1 ומסכת רשת 255.255.255.0

ואז להכנסבדפדפן לכתובת 192.168.1.100

שם משתמש AP וסיסמא ריקה

ושם להגדיר את מה שצריך

תשים לב שהנקודת גישה והנתבב צריכים להיות באותה רשת פנימית

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לחבר את שני המחשבים ורק אחד עובד וזה באמצעות חייגן איך אני מתחבר באותו זמן לאינטרנט בשני המחשבים הוא לא נותן לי להישתמש באותו זמן באותו חייגן בשניהם...אני מניח שלזה התכוונת כשאמרת נתב אבל איך אני עושה זאת

פורסם

לא הבנת אותו. ברגע שאתה מחובר בנתב, אתה לא משתמש יותר בחייגן תוכנתי, אלא מגדיר את הנתב שיחייג בעצמו.

פורסם
  • מחבר

אין לי נתב יש לי רק את המודם ואני לא יודע איך להפוך את המודם לנתב

פורסם

אז תחפש מדריך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע לך אם תגיד לי איפה אני יכל לחפש..אני מצטער על הטרחה אבל אף פעם לא התעמקתי בנושא

עריכה:מצאתי :)

פורסם

תראה, אני מבין אותך, באמת. אבל אתה חייב להבין שאף אחד לא נולד עם ידע כזה או אחר, ואתה לא יכול לצפות לעשות פעולות יחסית מתקדמות של יצירת רשת אלחוטית בבית בלי שום מושג ברשתות. אתה חייב ללמוד, ולחפש. תעשה חיפוש בפורום, חיפוש בGOOGLE. לא חסר ידע באינטרנט, צריך לשבת על התחת ולחפש אותו, ולא לצפות שמישהו ייתן לך את כל התשובות. אם אין לך כוח לזה, פשוט תזמין טכנאי.

פורסם
  • מחבר

כבר הצלחתי אחי חחח...עוד לפני שכתבת את כל הדבר הזה אני תמיד מצליח..

עריכה: חחחחחחחחחחחחחחחח הצלחתי להפוך אותו לראוטר ועכשיו הוא כן מתחבר אוטומתית לאינטרנט הבעיה היא שכאשר אני מחבר אותו לנקודת גישה באם אין לי אינטרנט חח מה הבעיה עכשיו

פורסם

זה שהוא מתחבר אוטומטית, לא אומר שהגדרת אותו כנתב. תוודא שהDHCP מופעל בנתב (אם הוא מוגדר נכון) ושבACCESS PONIT מוגדר לקבל IP אוטומטית ולעשות NAT.

פורסם
  • מחבר

ב ap זה מוגדר להיות לפי dhcp ובהגדרת הdhcp בראוטר זה מבקש ממני להגדיר טווחי איפי אילו טווחים להציב?אגב אין לי אופצית nat ב-ap

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים