פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים קניתי נקודת גישה lg lw2205 ושני כרטיסי רשת אלחוטים של trendnet יש לי אינטרנט adsl,ומודם aztech adsl2+ עכשיו חיברתי באצמעות כבל רשת את המודם לנקודת גישה והתקנתי כרטיס רשת בינתים במחשב אחד ומה אני צריך לעשות עכשיו הכרטיס לא מוצא בכלל את הנקודת גישה והוא לא מפסיק לחפש אותו לא משנה מה אני יעשה הכרטיס רשת האלחוטי לא מזהה את נקודת הגישה שמחוברת כמו שהבנתי טוב ,אולי אני צריך להגדיר משהו בנוגע לנקודת גישה כי בסך הכל חיברתי אותה למודם והתקנתי את הכרטיס רשת ומן הסתם כמו שהסברתי זה לא עובד...אני דיי נואש..
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים קודם כל אתה צריך להפוך את המודם לנתבאחרי זה לחבר את הנקודת גישה לאחד המחשבים באמצעות כבל פיזי ולהגדיר אותהורק בסוף לחבר את את הנקודת גישה לנתב ואחרי זה להגדיר את הכרטיס בהתאם להגדרות שהגרת בנקודת גישה
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר איך הופכים את המודם לנתב?הכוונה לחבר את נקודת הגישה למחשב לכרטיס רשת ?ואחרי שאני מחבר את נקודת הגישה למחשב איך אני מגדיר אותה אין דיסק התקנה או הכוונה ליצירת רשת ונגיד שאחרי שהגדרתי את נקודת הגישה אני אז מנתק את נקודת הגישה ומחבר אותה למודם ואז כל העסק צריך לעבוד נכון?ואחרי שזה עובד אני סך הכל מתחבר דרך החייגן הרגיל שלי בכל מחשב
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אין חייגןמי שמבצע את החיוג זה המודםקיבלת עם הנקודת גישה מדריך מודפס או על CD שכולל בתוכו את ההסברים איך להתקיןלמה קנית נקודת גישה ולא נתב אלחוטי?כעיקרון מגדירים נקודת גישה אחרי שיוצרים מולה רשת קווית מכיוון שבמקרה שלך אין לך מתג אז אתה צריך לחבר את הנקודת גישה למחשב להגדיר במחשב את הIP ידני ואז לגשת לנקודת גישה יתכן שתצטרך להפעיל שרת DHCP במחשב בשביל הגישה הראשונה לנקודת גישהואחרי זה להגדיר לפי החוברת שקיבלת
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר קודם כל קיבלתי cd ...אז מה לעשות עכשיו לא הבנתי וקניתי נקודת גישה בטעות,אז עכשיו לחבר את נקודת הגישה למחשב ומה אז ליצור רשת חדשה?
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים כמו שאמרתי יש שני שלבים מקדמייםהראשון זה להפוך את המודם לנתב בקשר לזה אתה צריך להכנס לממשק של המודם ולהגדירהשני זה להגדיר את הנקודת גישהאתה אמור לחבר אתהנקודת גישה למחשב ולהגדיר בהתאם למדריך שנמצא בCD שקיבלתואם יש לך אפשרות להחליף את הנקודת גישה לנתב אלחוטי זה עדיףוגם אם תשיג מתג (לפחות זמנית) על מנת שיהיה לך יותר פשוט בהגדרות זה גם טובאני לא מוצא ברשת את המדריך של הנקודת גישה אז לא יודע מה השלבים מהדוייקים אצלךתבדוק במדריךעריכה:הנה המדריךhttp://www.lgnetwork.com/lgnetwork/download/menual.jsp?ca_no=017&prdt_seq=46אתה צריך לחבר את המחשב לנקודת גישה עם כבל להגדיר במחשב IP 192.168.1.1 ומסכת רשת 255.255.255.0ואז להכנסבדפדפן לכתובת 192.168.1.100שם משתמש AP וסיסמא ריקהושם להגדיר את מה שצריךתשים לב שהנקודת גישה והנתבב צריכים להיות באותה רשת פנימית
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר הצלחתי לחבר את שני המחשבים ורק אחד עובד וזה באמצעות חייגן איך אני מתחבר באותו זמן לאינטרנט בשני המחשבים הוא לא נותן לי להישתמש באותו זמן באותו חייגן בשניהם...אני מניח שלזה התכוונת כשאמרת נתב אבל איך אני עושה זאת
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים לא הבנת אותו. ברגע שאתה מחובר בנתב, אתה לא משתמש יותר בחייגן תוכנתי, אלא מגדיר את הנתב שיחייג בעצמו.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר אני יודע לך אם תגיד לי איפה אני יכל לחפש..אני מצטער על הטרחה אבל אף פעם לא התעמקתי בנושא עריכה:מצאתי
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים תראה, אני מבין אותך, באמת. אבל אתה חייב להבין שאף אחד לא נולד עם ידע כזה או אחר, ואתה לא יכול לצפות לעשות פעולות יחסית מתקדמות של יצירת רשת אלחוטית בבית בלי שום מושג ברשתות. אתה חייב ללמוד, ולחפש. תעשה חיפוש בפורום, חיפוש בGOOGLE. לא חסר ידע באינטרנט, צריך לשבת על התחת ולחפש אותו, ולא לצפות שמישהו ייתן לך את כל התשובות. אם אין לך כוח לזה, פשוט תזמין טכנאי.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר כבר הצלחתי אחי חחח...עוד לפני שכתבת את כל הדבר הזה אני תמיד מצליח..עריכה: חחחחחחחחחחחחחחחח הצלחתי להפוך אותו לראוטר ועכשיו הוא כן מתחבר אוטומתית לאינטרנט הבעיה היא שכאשר אני מחבר אותו לנקודת גישה באם אין לי אינטרנט חח מה הבעיה עכשיו
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים זה שהוא מתחבר אוטומטית, לא אומר שהגדרת אותו כנתב. תוודא שהDHCP מופעל בנתב (אם הוא מוגדר נכון) ושבACCESS PONIT מוגדר לקבל IP אוטומטית ולעשות NAT.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר ב ap זה מוגדר להיות לפי dhcp ובהגדרת הdhcp בראוטר זה מבקש ממני להגדיר טווחי איפי אילו טווחים להציב?אגב אין לי אופצית nat ב-ap
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.