עבור לתוכן

אזהרה- לא להתקרב לדטונייטור 31.00 (בטא).-

Featured Replies

פורסם

לאחר הריסט השני לאחר ההתקנה הדרייבר הורס את הגדרות התצוגה, המערכת עולה עם תצוגה של 4ביט 640X480 וצריך לשחק קצת עם העניין כדי לחזור לדרייבירם הקודמים באופן מושלם.

אגב, ישנה גם ירידת ביצועים- הטוב ביותר נשאר ה29.40.

פורסם

לי זה בכלל לא מצליח להתקין אותו...

עוד משהו, 29.40 לא הדרייברים הכי טובים, אני ניסיתי את כולם, ועם 30.82 קיבלתי ב500 נקודות יותר ב 3DMark

פורסם
  • מחבר

מוזר ביותר, לא הגיוני בכלל..(דרייברים).

איך ניסית להתקין אותו?

פורסם

לי זה בכלל לא מצליח להתקין אותו...

עוד משהו, 29.40 לא הדרייברים הכי טובים, אני ניסיתי את כולם, ועם 30.82 קיבלתי ב500 נקודות יותר ב 3DMark

כמוני כמוך.. 450 נק' יותר עם ה 30.82.

פורסם

חבר שלי טוען שדרייברים זה דבר אישי, ובכל מחשב זה שונה.

אצל אחד יכול להיות שה-29.40 יעבוד הכי טוב, ואצל אחד אחר יכול להיות ש30.30 דווקא יעבוד הכי טוב...

פורסם

אצל אחד יכול להיות שה-29.40 יעבוד הכי טוב, ואצל אחד אחר יכול להיות ש30.30 דווקא יעבוד הכי טוב...

אם זה היה כך, החברות היו צריכות להוציא עשרות מיליוני גרסאות דרייברים שונות, לכל מחשב בנפרד..

פורסם

דן, יש משהו במה שהוא אמר. יש אנשים שגרסאות של NVIDIA מסויימות יותר טובות להם וכאלה שהם פחות טובות, וזה יכול להשתנות ממחשב למחשב, כי זה תלוי במספר פקטורים כמו לוח-אם, מעבד, זכרון והדרייברים המותקנים עבורם. כשיש לוח של VIA ל4in1 לפעמים יש השפעה קריטית על הביצועים, כמו שיש לדרייברים שאינטל לפעמים מוציאה ללוחות אם שלה.

פורסם

צודק, לי כשהיה לי דרייברים 29.42, ואחרי זה שידרגתי ל30.30 למשל, קיבלת ב500 נקודות יותר. חלק אומרים שהדרייברים הכי טובים הם 29.42.......

פורסם

יש לי geforce2 לכן אני לא משדרג דריוורים כי ידוע שהחדשים רק מאיטים את הכרטיסים הישנים לכן אני משתמש ב 23.11 שלפי המבחנים של Guru3D הוא המהיר ביותר.

פורסם
  • מחבר

אןולי כדאי לך לשדרג ולאבד כמה פריימים..שיפרו את איכות התמונה.

פורסם

תאמין לי אפילו עם מיקרוסקופ לא שמתי לב לשום שינו באיכות התמונה, בעיקר כשהכרטיס שלי לא תומך בטכנולוגיות החדשות.. ::)

פורסם
  • מחבר

אני מדבר יותר על 2D.

בכל מקרה, התוצאה שלי עם ה30.82 לאחר קצת טויויקים..הכרטיס במהירות התחלתית:

http://service.madonion.com/compare?2k1=4292660

פורסם

אני מדבר יותר על 2D.

בכל מקרה, התוצאה שלי עם ה30.82 לאחר קצת טויויקים..הכרטיס במהירות התחלתית:

http://service.madonion.com/compare?2k1=4292660

ה30.82 הם בעלי איכות תמונה דו-מימדית הכי טובה שראיתי

פורסם
  • מחבר

דווקא אהבתי יותר את ה29.40..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים