פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ?וכמה זה יעלה ?והאם משלמים אותו מחיר לספק ?
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מה שאתה משלם היום לספק + תשתית תכפיל ב2לדעתי עדיף לך באותו כסף לשדרג את המהירות הורדה ובעיקר העלאה כדי שפחות יפריע לך שיתוף האינטרנט
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים כבלים או ADSL?אם זה ADSL אז אי אפשר בשום צורהניתן לחבר מודם אחד לטלפון אחדאתה רוצה עוד מודם תעשה עוד קו טלפוןבכבלים העניין קצת מורכבמודם ספציפי עובד מול מרכזיה ספציפיתאז עקרונית אתה יכול לקחת את המודם של השכן ולחבר אותו וזה יעבודאבל מהסיבה שמוגדר מודם מול מרכזיה אי אפשר לקנות מודם סתם ככה בשוק ולחבראז כמובן תצטרך לפנות לכבלים ולהזמצין עוד תשתית שכוללת בתוכה את המודםבקיצור אם אתה בבזק אז לא יעזור לך הרבה המהירות העלאה שלהם לא משהו מקסימום אתה יכול לשדרג את המהירותאם אתה בכבלים אז תעשה שיקול מה עדיף לקחת עוד מודם או לשדרג ל1.5/0.5 שזה יהיה הרבה יותר משמעותי
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר מה שאתה משלם היום לספק + תשתית תכפיל ב2לדעתי עדיף לך באותו כסף לשדרג את המהירות הורדה ובעיקר העלאה כדי שפחות יפריע לך שיתוף האינטרנטמה זה אומר ואיך אני יכול לעשות כככה שפחות יפריע לי השיתוף נגיד במשחקי רשת שאני משחק יש לי פינג בגלל שבצד השני של השיתוף יש פעילותודרך עגב יש לי כבלים
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים לא סגור על זה, אבל אם אתה בכבלים נראה לי שיותר משתלם להגדיל את רוחב הפס של ה UPLOAD מאשר להזמין (אם זה אפשרי) עוד חיבור... הכבלים נותנים אפשרות UPLOAD די עצבניות (אך יקרות) לעומת מה שיש בבזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.