פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים יש את הקטע של האימון,אחרי זה ממשיכים ויש קטע שפורצים לבניין,אחרי שהרגתי את כולם שם,נראה לי שאני אמור להכנס לדלת שבקומה השנייה אבל היא תמיד נעולה נסיתי כמה פעמים,אפילו התקנתי את המשחק מחדש!! עדיין נעולה, לא חושב שיש משהו אחר לעשות שם,הכוכבית גם מצביעה על הכיוון הזה
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים אם אני לא טועה אתה מגיע לדלת ואז אומרים לך שאתה צריך לפוצץ את הבניין אז אתה צריך ללכת לנקודות ולהטמין פצצות, אם זה לא זה אז זה יכול להיות שאתה צריך להמשיך למטה כי האובג'קטיב שלך יכול להיות בכל קומה
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים מחבר אם אני לא טועה אתה מגיע לדלת ואז אומרים לך שאתה צריך לפוצץ את הבניין אז אתה צריך ללכת לנקודות ולהטמין פצצות, אם זה לא זה אז זה יכול להיות שאתה צריך להמשיך למטה כי האובג'קטיב שלך יכול להיות בכל קומהעשיתי חיפושים,יכול להיות שזה באג כי לפעמים אנשים נתקעים לי במקום,ובשלב של הרימונים באימון (שזרוקים תפו"א) לפעמים הייתי זורק ועדיין הוא היה בטוחשלא קלעתי,עד שעשיתי Restart level ואז זה היה עובראני אנסה לפרסם תמונה יותר מאוחר, אני דיי בטוח שצריך להכנס בדלת יש מישהו שעמד שם במדרגות בין הקומות,אני צריך לפגוש איזה גנרל
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים אם זה היה באג , אתה לא חושב שלעוד אנשים זה היה קורה והיו כבר מתקנים את זה?לא יכול להיות באג מיכוון שזה לא קרה לאף אחד חוץ מלך. אני סיימתי את המשחק פעמיים על 2 רמות ולא זכור לי הקטע הזה שאתה מדבר עליו, אולי פשוט לא הבנת בדיוק מה צריך לעשות ולאן צריך ללכת (הכי סביר), תלחץ TAB ותבדוק מה המשימות שלך .. או שתפרסם סקרין שוט
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים הדלת לא אמורה להיפתח בקומה השניהאם אני זוכר אז אתה אמור לרדת למטה ולקבל מאיזה חייל משהו ואז אתה מפוצץ את הבניין בכך שאתה מטמין פצצות בקירות הבניין
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים גם לי יש בעיה! אני לא יודע לאן ללכת? איך אנ מגיע לכוכב?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים מחבר גם לי יש בעיה! אני לא יודע לאן ללכת? איך אנ מגיע לכוכב?עברת כבר את הקטע שאני תקוע בו?,אם כן אתה זוכר?, ב FAQ רשום שמישהו צריך לחכות לי לפני המדרגות,כנראה שיש איזה שהיאבעיה בגרסה שלי,לפעמים הוא גם רושם חומרה השתנתה...
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים avivlevy אתה אמור למצא את הטנק ולפוצץ אותו...יש עליו פצצה פשוט תפעיל אותה...(תחפש את הטנק הוא כל הזמן מסתובב)
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים בקשה תעזרו לי משהו יורה ואני לא יודע מאיפה ונתנו לי את הרובה הזה קנראה שצריך אותו לראות מרחוק[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים איפושהוא באיזור הזה אחד החיילים אמור להגיד לך [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים יש לי עוד בעיה מה אני עושה ?אה אחי זה שלב קל... תשתמש במשגר טילים (תלחץ על TAB ותלחץ עכבר ימיני לשגר, המכונות יריה בצד יהיו בצבע אדום שכל אחת תפעל בהתאם) תפוצץ את הטנקים ובדרך גם תירה על חיילים.
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים אתה אמור לשים פצצות תרד למטה ותכנס פנימה לחדרים תחפש איפה אתה צריך לשים פצצותתעבוד לי הראדר הזה שמראה לך לאן ללכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.