עבור לתוכן

עזרה ב COD2 משימה ראשונה,אולי באג? הכנסתי תמונות דיי בטוח שזה באג

Featured Replies

פורסם

יש את הקטע של האימון,אחרי זה ממשיכים ויש קטע שפורצים לבניין,אחרי שהרגתי את כולם שם,נראה לי שאני אמור להכנס לדלת שבקומה השנייה אבל היא תמיד נעולה

נסיתי כמה פעמים,אפילו התקנתי את המשחק מחדש!! עדיין נעולה, לא חושב שיש משהו אחר לעשות שם,הכוכבית גם מצביעה על הכיוון הזה

:nixweiss:

shot00012vw.jpg

shot00026or.th.jpg

פורסם

אם אני לא טועה אתה מגיע לדלת ואז אומרים לך שאתה צריך לפוצץ את הבניין אז אתה צריך ללכת לנקודות ולהטמין פצצות, אם זה לא זה אז זה יכול להיות שאתה צריך להמשיך למטה כי האובג'קטיב שלך יכול להיות בכל קומה

פורסם

ת'יכול להביא סקרין?

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה אתה מגיע לדלת ואז אומרים לך שאתה צריך לפוצץ את הבניין אז אתה צריך ללכת לנקודות ולהטמין פצצות, אם זה לא זה אז זה יכול להיות שאתה צריך להמשיך למטה כי האובג'קטיב שלך יכול להיות בכל קומה

עשיתי חיפושים,יכול להיות שזה באג כי לפעמים אנשים נתקעים לי במקום,ובשלב של הרימונים באימון (שזרוקים תפו"א) לפעמים הייתי זורק ועדיין הוא היה בטוח

שלא קלעתי,עד שעשיתי Restart level ואז זה היה עובר

אני אנסה לפרסם תמונה יותר מאוחר, אני דיי בטוח שצריך להכנס בדלת יש מישהו שעמד שם במדרגות בין הקומות,אני צריך לפגוש איזה גנרל

פורסם

אם זה היה באג , אתה לא חושב שלעוד אנשים זה היה קורה והיו כבר מתקנים את זה?

לא יכול להיות באג מיכוון שזה לא קרה לאף אחד חוץ מלך.

אני סיימתי את המשחק פעמיים על 2 רמות ולא זכור לי הקטע הזה שאתה מדבר עליו, אולי פשוט לא הבנת בדיוק מה צריך לעשות ולאן צריך ללכת (הכי סביר), תלחץ TAB ותבדוק מה המשימות שלך .. או שתפרסם סקרין שוט

פורסם

הדלת לא אמורה להיפתח בקומה השניה

אם אני זוכר אז אתה אמור לרדת למטה ולקבל מאיזה חייל משהו ואז אתה מפוצץ את הבניין בכך שאתה מטמין פצצות בקירות הבניין

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק שוב

אמרתי שזה באג בגלל הקטע של התפו"א....

פורסם

גם לי יש בעיה!

אני לא יודע לאן ללכת? איך אנ מגיע לכוכב?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

גם לי יש בעיה!

אני לא יודע לאן ללכת? איך אנ מגיע לכוכב?

עברת כבר את הקטע שאני תקוע בו?,אם כן אתה זוכר?, ב FAQ רשום שמישהו צריך לחכות לי לפני המדרגות,כנראה שיש איזה שהיא

בעיה בגרסה שלי,לפעמים הוא גם רושם חומרה השתנתה...

פורסם

avivlevy אתה אמור למצא את הטנק ולפוצץ אותו...יש עליו פצצה פשוט תפעיל אותה...(תחפש את הטנק הוא כל הזמן מסתובב)

פורסם

בקשה תעזרו לי משהו יורה ואני לא יודע מאיפה

ונתנו לי את הרובה הזה קנראה שצריך אותו לראות מרחוק

פורסם

איפושהוא באיזור הזה

אחד החיילים אמור להגיד לך

פורסם

יש לי עוד בעיה מה אני עושה ?

פורסם

יש לי עוד בעיה מה אני עושה ?

אה אחי זה שלב קל... תשתמש במשגר טילים (תלחץ על TAB ותלחץ עכבר ימיני לשגר, המכונות יריה בצד יהיו בצבע אדום שכל אחת תפעל בהתאם) תפוצץ את הטנקים ובדרך גם תירה על חיילים.

פורסם

אתה אמור לשים פצצות תרד למטה ותכנס פנימה לחדרים תחפש איפה אתה צריך לשים פצצות

תעבוד לי הראדר הזה שמראה לך לאן ללכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים