עבור לתוכן

מחפש משחק חלליות ישן ששכחתי את שמו

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש משחק שהיה לי פעם ממזמן שזה מין משחק חלליות ישן כזה שרואים בו הכל מלמעלה (משחק דו ממדי)

ויש לך מין חללית-מטוס שכזה שאתה צריך איתה להרוג ולפוצץ את כל האוייבים שבאים מכל מיני כיוונים

ובסוף כל שלב גם היה בוס שצריך לפוצץ

גם היתה אפשרות לאסוף נשקים תוך כדי, ואם הייתי נכנס למצב ללא מוצא אז היה אפשר ללחוץ על Space ולפוצץ במכה אחת כל מה שמסביב...מישהו מזהה?

בקיצור הייתי מעביר שעות עם המשחק הזה אבל שכחתי איך קראו לו...מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

התיאור הזה מתאים ל-3,523 משחקי חלליות (בהערכה גסה). :)

יש עוד פרטים?

פורסם
  • מחבר

התיאור הזה מתאים ל-3,523 משחקי חלליות (בהערכה גסה).  :)

יש עוד פרטים?

כן, אני זוכר שגם היתה אפשרות לשחק ביחד...כלומר שני שחקנים!

הייתי משחק בזה מלא עם חבר שלי פעם...

השני שחקנים זה לא מולטיפלייר או משו כזה...זה פשוט שני שחקנים על המקלדת (קצת צפוף)

פורסם

כמו שאמרו, תגדיר קצת יותר טוב, יש מאות משחקים כאלה, איזה צורה החללית, איזה אוייבים או משהו כדי שיהיה איזה קצה חוט...

פורסם
  • מחבר

אמרתי את כל מה שאני זוכר מהמשחק... יותר מזה אין לי כבר להוסיף

החלליות של השחקן נראו יותר כמו מעבורת (כמו בארמגדון כזה)...

היתה גם אפשרות לפיצוץ מטורף שפוגע בכל האוייבים (ע"י לחיצה על Space) והיה אפשר לעשות את זה רק איזה שלוש פעמים בשלב...

וזהו...מה לא מספיק?

פורסם

אמרתי את כל מה שאני זוכר מהמשחק... יותר מזה אין לי כבר להוסיף

החלליות של השחקן נראו יותר כמו מעבורת (כמו בארמגדון כזה)...

היתה גם אפשרות לפיצוץ מטורף שפוגע בכל האוייבים (ע"י לחיצה על Space) והיה אפשר לעשות את זה רק איזה שלוש פעמים בשלב...

וזהו...מה לא מספיק?

מה לא ברור שיש בערך מיליון משחקים כאלו... RAPTOR היה די פופלרי ויש גם משחקי פלאש כאלו.

מה שאתה מתאר זה ג'אנר שלם של משחקים, לא משהו ספציפי מהם.. (בכולם SPACE עושה מגה-פצצה)

פורסם

XENON?

פורסם

Greapts, Ohyyy II?

פורסם

איך קראו לזה שיכולת גם לשפר תחללית וזה,אני זוכר הייתה חלילית אדומה ואחד ירוקה שהיא שיפור...

פורסם

אהלן,

אני מחפש משחק שהיה לי פעם ממזמן שזה מין משחק חלליות ישן כזה שרואים בו הכל מלמעלה (משחק דו ממדי)

ויש לך מין חללית-מטוס שכזה שאתה צריך איתה להרוג ולפוצץ את כל האוייבים שבאים מכל מיני כיוונים

ובסוף כל שלב גם היה בוס שצריך לפוצץ

גם היתה אפשרות לאסוף נשקים תוך כדי, ואם הייתי נכנס למצב ללא מוצא אז היה אפשר ללחוץ על Space ולפוצץ במכה אחת כל מה שמסביב...מישהו מזהה?

בקיצור הייתי מעביר שעות עם המשחק הזה אבל שכחתי איך קראו לו...מישהו יכול לעזור לי?

כדאי שתגדיר יותר טוב לאיזה תקופה אתה מתכוון.

לפני שנתיים או בתחילת שנות ה90?

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שזה משחק של לפני משו כמו 4 שנים בערך...

והגרפיקה בו היתה די חדה...לא מעפן כמו ב Raptor שרואים כבר את הפיקסלים...

ושזה מזכיר תמשחק Xenon 2000 אבל זה יותר יפה ממנו...הרבה יותר יפה ממנו

פורסם

star control הוא משחק החלליות הטוב מאז ומעולם,

אולי אליו אתה מתכוון ?

פורסם

star control הוא משחק החלליות הטוב מאז ומעולם,

אולי אליו אתה מתכוון ?

אין כלכך קשר בין STAR CONTROL (שכמובן שרק 1 ו 2 טובים, 3 סתם חרא), לסוג המשחקים הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים