עבור לתוכן

כרטיס מסך זול (עד 1000 שקל)

Featured Replies

פורסם

GAINWORD 6600GT 128MB 128BIT

מ

WWW.LOGICPC.CO.IL

עולה 920 ש"ח

הכי משתלם בטווח מחירים הזה ויפעיל לך את כל המשחקים ברמה גבוהה.

פורסם

דווקא הייתי קונה את ה gilforsa מ KSP,תגידו מה שאת רוצים אבל 6600GT ב 790 ש"ח זה מחיר מעולה

לא היית משקיע יותר מזה,אתה גם ככה לא לוקח איזה כרטיס אקסטרים,אתה מתפשר בכרטיס תתפשר בחברה שמייצרת,

למרות שהם יכולים להיות טובי עוד לא ראיתי מבדקים שלהם,בכל מקרה יש לך שנה אחריותףכך שאתה יכול להיות רגוע

פורסם

מה שיש בKSP זה PCIE הוא צריך AGP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed:

פורסם

שום כרטיס בטווח 1000 שקל לא יריץ לך Call Of Duty 2 חלק (לפחות בהגדרות נורמליות).

אני ממליץ לך לחסוך את הכסף ולחכות עד שתקנה מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך חדש שיסחוב לך משחקים בצורה טובה.

אני מריץ עם 6600GT pci express ועם AMD A64 3000@4100 )(1800@2600) את call of duty 2 חלק על כל ההגדרות הכי גבוהות, שזה אומר רזולוציה פרטים, אפילו פילטרים על הכי גבוה

וזה כרטיס של פחות מ- 1000 שקל

אני ממש מרוצה ממנו

אני גם מריץ באטלפיל 2 כשהשל על high, למעט פילטרים וטקסטורה שהם על מדיום

גם nfs-mw עובד על הכי גבוה בלי למצמץ

פורסם

שום כרטיס בטווח 1000 שקל לא יריץ לך Call Of Duty 2 חלק (לפחות בהגדרות נורמליות).

אני ממליץ לך לחסוך את הכסף ולחכות עד שתקנה מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך חדש שיסחוב לך משחקים בצורה טובה.

מריץ אותו חלק לגמרי על 1280X1024, וExtra/Insane/Everything וDirectX7 עם ה9700PRO הזקן שלי, ככה ש6600GT ו9800PRO מסוגלים להריץ אותו חלק לגמרי עם הגדרות אפילו גבוהות יותר אומנם יהיה צורך להשתמש בDirectX7 אבל המשחק ירוץ חלק לגמרי.

פורסם

^^^^

זה בדיוק הקטע.

הכרטיסים האלו אינם מסוגלים להריץ את המשחק בצורה חלקה בהגדרות נורמליות.

בגלל זה אתם בוחרים להשתמש בפונקציות של DX7, ואיכות התמונה וקצב רינדור הפריימים לשנייה יהיו בהתאם.

פורסם

^^^^

לא יודע מה איתך אבל אני לא אוהב לשחק על 9.5 FPS:

http://www.firingsquad.com/hardware/call_of_duty_2_midrange_graphics/page10.asp

אם אתה משחק עם DX7 זה כבר סיפור אחר לגמרי...

אני משחק על DX 9, המשחק רץ חלק לגמריי, אותו דבר כמו בלי פילטרים

אם תגיד לי איך בודקים fps בזמן משחק, אני אגיד לל על כמה אני מריץ

ד"א, יש לי LCD 1280X1024

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים