פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS.כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה.כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk.! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GBהאם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו?אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS.כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה.כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk.! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GBהאם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו?אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ ליתנסה לקנות את המשחק.ולא, FATלא תומך בקבצים מעל 4GB.
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים קודם כל לא מדברים פה על דברים לא חוקיים קבצים מעל 4G רק בNTFS תמיר את הכונן (אם אתה מריץ 2K\XP על FAT32) לNTFS ע"י פקודה convert x: /fs:ntfs איפה שX, תכתוב אות כונן
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים ואז אסור, ובכל מקרה לשאלה ספציפית על קבצים הייתה צריך לפנות לפורום תוכנה או וינדוסננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.