עבור לתוכן

בגדים

Featured Replies

פורסם

אני בימקומך היתי עושה ככה:

תורם את הכסף למישהו שבאמת צריך אותו,מקבל באן בכוונה מהאתר, סוגר את המחשב והולך לישון על האף,אבל זה רק אני.

ROFL, פעם ראשונה שצחקתי מהפורום הזה. :smile1:

• תגובות 45
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

800 שקל ל-2 hoodies כאלה?

באמת שלא כדאי, וכל חברות הגלישה האלה הן בולשיט, אתה משלם כלכך הרבה כדי שיהיה לך את המותג שלהם על הפרונט.

לך לגולף\זארה\קסטרו או כל חנות יחסית פשוטה אחרת אתה יכול לצאת עם הרבה יותר מ-2 פריטים.

פורסם

אנשים אפילו בחורה אומרת את זה.

ד

אחת מאלף :screwy:

פורסם

הרבה יותר....

פורסם

באמת שלא כדאי, וכל חברות הגלישה האלה הן בולשיט, אתה משלם כלכך הרבה כדי שיהיה לך את המותג שלהם על הפרונט.

לך לגולף\זארה\קסטרו או כל חנות יחסית פשוטה אחרת אתה יכול לצאת עם הרבה יותר מ-2 פריטים.

חחח אם כבר אז שילך לשוק ויצא עם כל הבאסטה כולל השימשייה :xyxthumbs:

פורסם

חחחחח :yelclap: דווקא רעיון מצוין :P

פורסם

לך לגולף\זארה\קסטרו או כל חנות יחסית פשוטה אחרת אתה יכול לצאת עם  הרבה יותר מ-2 פריטים.

דווקא castro ממש לא פשוטים, אולי בבגדים (הרוב איכותיים ויפים והשאר פשוטים) אבל במחיר לא.

גם אני עושה הרבה קניות בטווח (דיי נמאס : תווך?, תווח ? טווח? טווך?) מחירים הזה.

תתחדש :)

פורסם

שמע, אם אתה באמת אבל באמת מחפש מותג איכותי אז למה ללכת על קאסטרו שזה בכלל עשוי בסין? בעצם מרבית המותגים בארץ הם כך אבל עדיין מוכרים לך אותם באותו מחיר שהיית קונה אותם באירופה אם היו עשויים באירופה.

אם אפשר להמליץ לך:

http://www.lonsdale.com/

http://www.fredperry.com/

http://www.bensherman.co.uk/

פורסם

חחח כן הא

אבל הבגדים עצמם לא איכותיים כמובן, ולא נראים משהו, אף פעם לא בגיזרות טובות

וגם רוב הבגדים שם הם של ערסים

אבל אני רואה שהבנאדם בכיוון של "איכות" - (לא שבארץ יש משהו מיוחד) אז שזה לא יבזבז על שטויות

דווקא castro ממש לא פשוטים, אולי בבגדים (הרוב איכותיים ויפים והשאר פשוטים) אבל במחיר לא.

גם אני עושה הרבה קניות בטווח (דיי נמאס : תווך?, תווח ? טווח? טווך?) מחירים הזה.

תתחדש :)

בעיצוב הם די פשוטים, ובמחירים הם סתם טוחנים בלי סיבה, חושבים שהם מעצבים או משהו.

פורסם

תנסה באמת אם כבר אז בחנויות יוקרה כמו שאמרו פה...כי אם כבר לבזבז אז על משהו איכותי , למשל פעם אחרונה שהיתי בעזריאלי קניתי חולצה מכופתרת של VERSACE

ב 100ש"ח !!! שעולה בד"כ פי 4

הקטע הוא שזה לא משנה כמה זה עולה ... ההבדל בין ביזבוז לבין השקעה תלוי בהרבה גורמים שהכי חשובים הם כמה פעמיים באמת תשתמש בזה וכמה זמן זה יחזיק מעמד

Tshirt למשל אם לא שומרים עליה לא תחזיק מעמד יותר משנה במצב טוב לכן אני לא יוציא על זה 80 שקל למשהו פשוט בשיא העונה

פורסם

מה שקנית זה לא באמת ורסאצ'ה האמיתי אלא ורסאצ'ה הישראלי וזה פשוט זבל.

פורסם

נכון ... אבל אף אחד לא שם לב לזה , לפחות לא החבר'ה שאני מסתובב איתם

דבר שני בשורה התחתונה אהבתי את המראה של החולצה ומבחינתי היא היתה שווה את המאה שקל האלה

פורסם

Fred Perry שולט! רק מתי לכל הרוחות יתחילו לייבא את זה לישראל?! כל מיני בגדים של קוקסינלים מביאים ומוכרים במחירי עתק אבל מותג יוקרתי וותיק באמת לא! :bash:

פורסם

תקנה באיביי בכסף הזה אתה יכול לקנות איזה 7 חולצות עם המשלוח :D

פורסם

Fred Perry שולט! רק מתי לכל הרוחות יתחילו לייבא את זה לישראל?! כל מיני בגדים של קוקסינלים מביאים ומוכרים במחירי עתק אבל מותג יוקרתי וותיק באמת לא! :bash:

הם עושים משלוחים ארצה...רק שהמשלוח דיי יקר! 14 פאונד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים