פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים אני בימקומך היתי עושה ככה: תורם את הכסף למישהו שבאמת צריך אותו,מקבל באן בכוונה מהאתר, סוגר את המחשב והולך לישון על האף,אבל זה רק אני. ROFL, פעם ראשונה שצחקתי מהפורום הזה.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים 800 שקל ל-2 hoodies כאלה?באמת שלא כדאי, וכל חברות הגלישה האלה הן בולשיט, אתה משלם כלכך הרבה כדי שיהיה לך את המותג שלהם על הפרונט.לך לגולף\זארה\קסטרו או כל חנות יחסית פשוטה אחרת אתה יכול לצאת עם הרבה יותר מ-2 פריטים.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים 800 שקל ל-2 hoodies כאלה? באמת שלא כדאי, וכל חברות הגלישה האלה הן בולשיט, אתה משלם כלכך הרבה כדי שיהיה לך את המותג שלהם על הפרונט. לך לגולף\זארה\קסטרו או כל חנות יחסית פשוטה אחרת אתה יכול לצאת עם הרבה יותר מ-2 פריטים. חחח אם כבר אז שילך לשוק ויצא עם כל הבאסטה כולל השימשייה
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים חחח אם כבר אז שילך לשוק ויצא עם כל הבאסטה כולל השימשייה חחחחח דווקא רעיון מצוין
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים 800 שקל ל-2 hoodies כאלה? באמת שלא כדאי, וכל חברות הגלישה האלה הן בולשיט, אתה משלם כלכך הרבה כדי שיהיה לך את המותג שלהם על הפרונט. לך לגולף\זארה\קסטרו או כל חנות יחסית פשוטה אחרת אתה יכול לצאת עם הרבה יותר מ-2 פריטים. דווקא castro ממש לא פשוטים, אולי בבגדים (הרוב איכותיים ויפים והשאר פשוטים) אבל במחיר לא. גם אני עושה הרבה קניות בטווח (דיי נמאס : תווך?, תווח ? טווח? טווך?) מחירים הזה. תתחדש
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים שמע, אם אתה באמת אבל באמת מחפש מותג איכותי אז למה ללכת על קאסטרו שזה בכלל עשוי בסין? בעצם מרבית המותגים בארץ הם כך אבל עדיין מוכרים לך אותם באותו מחיר שהיית קונה אותם באירופה אם היו עשויים באירופה. אם אפשר להמליץ לך:http://www.lonsdale.com/http://www.fredperry.com/http://www.bensherman.co.uk/
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים חחח אם כבר אז שילך לשוק ויצא עם כל הבאסטה כולל השימשייה חחח כן הא אבל הבגדים עצמם לא איכותיים כמובן, ולא נראים משהו, אף פעם לא בגיזרות טובות וגם רוב הבגדים שם הם של ערסים אבל אני רואה שהבנאדם בכיוון של "איכות" - (לא שבארץ יש משהו מיוחד) אז שזה לא יבזבז על שטויות דווקא castro ממש לא פשוטים, אולי בבגדים (הרוב איכותיים ויפים והשאר פשוטים) אבל במחיר לא. גם אני עושה הרבה קניות בטווח (דיי נמאס : תווך?, תווח ? טווח? טווך?) מחירים הזה. תתחדש בעיצוב הם די פשוטים, ובמחירים הם סתם טוחנים בלי סיבה, חושבים שהם מעצבים או משהו.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים תנסה באמת אם כבר אז בחנויות יוקרה כמו שאמרו פה...כי אם כבר לבזבז אז על משהו איכותי , למשל פעם אחרונה שהיתי בעזריאלי קניתי חולצה מכופתרת של VERSACE ב 100ש"ח !!! שעולה בד"כ פי 4הקטע הוא שזה לא משנה כמה זה עולה ... ההבדל בין ביזבוז לבין השקעה תלוי בהרבה גורמים שהכי חשובים הם כמה פעמיים באמת תשתמש בזה וכמה זמן זה יחזיק מעמדTshirt למשל אם לא שומרים עליה לא תחזיק מעמד יותר משנה במצב טוב לכן אני לא יוציא על זה 80 שקל למשהו פשוט בשיא העונה
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים נכון ... אבל אף אחד לא שם לב לזה , לפחות לא החבר'ה שאני מסתובב איתםדבר שני בשורה התחתונה אהבתי את המראה של החולצה ומבחינתי היא היתה שווה את המאה שקל האלה
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים Fred Perry שולט! רק מתי לכל הרוחות יתחילו לייבא את זה לישראל?! כל מיני בגדים של קוקסינלים מביאים ומוכרים במחירי עתק אבל מותג יוקרתי וותיק באמת לא!
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים Fred Perry שולט! רק מתי לכל הרוחות יתחילו לייבא את זה לישראל?! כל מיני בגדים של קוקסינלים מביאים ומוכרים במחירי עתק אבל מותג יוקרתי וותיק באמת לא! הם עושים משלוחים ארצה...רק שהמשלוח דיי יקר! 14 פאונד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.