עבור לתוכן

עזרה לגבי רכב

Featured Replies

פורסם

יש לי רכב סוזוקי סוויפט 87

ואני רוצה לדעת קצת פרטים מכנים רוצה לעשות שיפוץ קל למנוע

איפה אני יכול לימצוא באינטרנט ספר של המנוע .

עם מישהו מכיר

תודה לכל מי שעוזר ..

:xyxthumbs:

פורסם

זה לא נראה המקום המתאים לשאול שאלות כאלה.

פה יעזרו לך יותר: http://carsforum.co.il/vb/

פורסם
  • מחבר

כן אני ידוע שזה לא כלכך המקום אבל תודה בכל זאת

פורסם

יש לי רכב סוזוקי סוויפט 87

ואני רוצה לדעת קצת פרטים מכנים רוצה לעשות שיפוץ קל למנוע

איפה אני יכול לימצוא באינטרנט ספר של המנוע .

עם מישהו מכיר

תודה לכל מי שעוזר ..

קודם כל מה אתה מגדיר שיפוץ??

ממש שיפוץ זה ברור לך שאתה לא יכול לעשות כי צריך ממש כלים שאפילו בחלק מהמוסכים אין אותם!!

אבל אתה יכול לעשות לו טיפול אם אתה רוצה תלך לחנות של חלקים למכוניות (כמו ע.מ חלפים בנתניה) תגיד לו איזה אוטו יש לך שנת ייצור ונפח מנוע והוא יוכל להביא לך את כל מה שמתאים לאוטו שלך

נ.ב

המנוע יותר מורכב ממה שאתה חושב אז אם אתה לא מבין אז לא כדאי לך להתעסק איתו יותר מידי!!

פורסם
:)
פורסם

ממש שיפוץ זה ברור לך שאתה לא יכול לעשות כי צריך ממש כלים שאפילו בחלק מהמוסכים אין אותם!!

נ.ב

המנוע יותר מורכב ממה שאתה חושב אז אם אתה לא מבין אז לא כדאי לך להתעסק איתו יותר מידי!!

קודם כל זה לא נכון שאי אפשר לעשות ממש שיפוץ, יצא לי לראות לא מעט פרוייקטים כאלה.

בשביל שיפו מקיף יותר חשוב מהכלים זה:זמן, רצון להשקיע (וגם כסף..) וידיים שיודעות לעבוד. אם יש לך את אלה, אתה בדרך הנכונה.

ספר רכב של היינס, שמפרט לרמת כל בורג באוטו, אתה יכול להוריד בEMULE.

ofeky1 - פעם הבאה אל תקפיץ דיון. תוכל לערוך ולהוסיף דברים להודעה האחרונה שלך ע"י לחיצה על כפתור "עריכה"

פורסם

אתה יכול לפרט עוד קצת בקשר לספר רכב של היינס ?

כולל שם מדויק באנגלית

פורסם

ofeky1 - פעם הבאה אל תקפיץ דיון. תוכל לערוך ולהוסיף דברים להודעה האחרונה שלך ע"י לחיצה על כפתור "עריכה"

פורסם

אתה יכול לפרט עוד קצת בקשר לספר רכב של היינס ?

כולל שם מדויק באנגלית

באנגלית קוראים לספר HYNCE.

תחפשו מה שמתאים לרכב שלכם, אם אתם מתקשים למצוא יעזרו לכם יותר בפורום שהזכרתי למעלה.

הוא לא יכול לעשות ממש שיפוץ למנוע שלו ואני בטוח שאין לו תידע הזה אחרת הוא לא היה שואל על הספר רכב!!

שאני מתכוון לשיפוץ מנוע אני מתכוון לכיוון שסתומים, ניקוי קרבורטור תיזמון הצתה חדש והחלפת אטם ראש (הוא חייב לשלוח את הראש מנוע לליטוש אחרי כל פירוק שלו ואז להחזירו אותו למנוע)בקיצור זה סיפור

זה לא דבר פשוט אני מסכים. אבל כמו שאמרתי, עם הרבה רצון וקצת יכולת השמים הם הגבול.

אם תסתכל בפורום שהזכרתי תחת פרוייקטים ורכבי אספנות, וגם סתם בחלק של העזרה הטכנית, אתה תראה שזה לא מסובך כמו שאתה חושב.

הכי חשוב פה זה רצון להשקיע וזמן ואם יש לך את התקציב אז אין לך מגבלה.

פורסם

מה שנכון נכון אבל ידע בסיסי הוא גם צריך לא??

פורסם

גם ידע בסיסי ניתן לרכוש....

פורסם

אתה צודק שניתן לרכוש את הידע הבסיסי!!

אבל לטפל באוטו שלו לבד הוא חייב את אותו ידע!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים