עבור לתוכן

תהליך לא פעיל של המערכת

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם!

לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב.

יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה?

10x

דולב

פורסם

צר לי, אבל אולי כדאי שתתקין WINDOWS מחדש אחרי פירמוט מלא ,נראה לי שאז כמעט בוודאות הבעיה תיפתר אך בינתיים חכה לעוד תגובות.

פורסם

וחיפוש עשית? :pissed:

פורסם

צר לי, אבל אולי כדאי שתתקין WINDOWS מחדש אחרי פירמוט מלא ,נראה לי שאז כמעט בוודאות הבעיה תיפתר אך בינתיים חכה לעוד תגובות.

למה אתה מקשקש שטויות במיץ? אם אתה לא יודע את התשובה אז אל תדבר. להגיד למישהו לפרמט בלי שיהיה לך אפילו טיפת מושג? זה ממש חוצפה...

פותח הת'ראד, כמו שנאמר מעליי, אם היית עושה חיפוש, היית רואה (באחד מתוך אלפי הת'ראדים שנפתחו על זה) שזה תהליך תקין של הווינדוס ולא צריך לסגור אותו. הוא מייצג לך כמה משאבים פנויים יש לך, כלומר כמה שהוא יותר "עמוס", המחשב שלך פחות עמוס.

פורסם

צודק אור אני מצטער ! לא הבנתי אותו נכון חשבתי שהחלון של הTASK MANAGER נפתח לו סתם בלי סיבה שזה בעיה נדירה ולא הבנתי אותו נכון וחשבתי שהבעיה יותר קריטית ממה שהבנתי, ואני לפעמים סתם ממהר לפרמט ולהתקין WINDOWS על שטויות הכי קטנות.

אך בכל זאת לא אמרתי לו עדיין לפרמט אלא לחכות לעוד תגובות לפני שיפרמט.

ושוב סליחה שלא הבנתי אותו נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים