פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אני כתבת עכשיו מהמחשב של אחותי, כי הWindows אצלי שלי לא ממש עולה...אני יודע למה, אני רק לא בטוח איך לתקן את זה.הסיבה שהוא לא עולה לי היא שShell32.dll אמור להיות בתיקייה C:/Windows/System32, אבל בטעות הוא נמצא עכשיו בC:/Backup.אם אני לא טועה, מה שאני צריך לעשות זה ליצור הדיסקט הפעלה של Windows 98 (ולשנות את הFirst Boot Device לFloppy כמובן), ובשורת פקודה לכתוב את הפקודה שאמורה להעביר את הקובץ מ C:/Backup לC:/Windows/System32.מה שאני לא יודע זה מה הפקודה המדוייקת, ואם מישהו יוכל לכתוב אותה זה יעזור לי מאד...תודה מראש..
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים mov c:\backup\shell32.dll c:\windows\system32אוcopy c:\backup\shell32.dll c:\windows\system32
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר שגיאה...כתבתי את הפקודה (Copy), והוא כותב ליInvalid Drive Specification..למישהו יש מושג?
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים הממכנס לספריה שאתה רוצה להעתיק ממנה (c:\backup)ותרשום שםcopy shell32.dll c:\windows\system32ואגבאם היית עושהcopy /?העולם היה פשוט יותר
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר הפקודה לעבור תיקייה היא cd, נכון?כי זה כותב לי את אותה הודעת שגיאה...
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים זה נראה כאילו הדיסקט לא מזהה את הכונן קשיח שלךאיזה מערכת וינדוס יש לך במחשב שלא עולה בו הוינדוס ?ואיזה מערכת יש לך במחשב שממנו עשית דיסקט הפעלה ?הסיבה שאני שואל את זה כי יכול להיות שהכונן במחשב שלא פועל הוא עם מערכת קבצים NTFS ואילו במחשב שממנו עשית דיסקט הפעלההמערכת היא FAT32ולכן קורה מצב שבגלל שהדיסקט בא ממערכת קבצים מסוג אחר הוא לא מזהה את המערכת קבצים בכונן שבמחשב שלא פועלולכן קורה פה מצב שאין לך אפשרות להכנס לכונן או לזהות אותו
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר כן...זה דיסקט הפעלה של Win 98, והמערכת שמותקנת אצלי היא Win XP...אז מה אני אמור לעשות? אם אני לא טועה בXP אין אפשרות לדיסקט הפעלה, יש רק את הששה דיסקטים האלה שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט (או שזה זה?).
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר מצאתי את הדבר הבא, והורדתי ממנו את הדיסקט של XP, אני מקווה שזה יעבוד:http://www.mirrors.org/archived_software/www.bootdisk.com/original.htm
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אותה הודעת שגיאה...אני צריך להגדיר לו איכשהו שהמערכת היא NTFS?הדיסקי בוט מהלינק הזה לא תומכים בNTFS
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים תעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP ובהתקנה תבחר בRepair blablabla. זה יפעיל לך מן מצב דוס כזה שאמור לתמוך גם בNTFS
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים מחבר ובכן, זו השתלשלות העניינים: 1. דיסקט הפעלה של 98 לא עזר משום שלא זיהה את כונן C משום שמערכת הקבצים בו היא NTFS. 2. דיסקט הפעלה של XP לא עזר משום שלא זיהה את כונן C משום שמערכת הקבצים בו היא NTFS. 3. עם דיסק ההתקנה של XP הגעתי רחוק יותר. לאחר שהוא עלה, הוא טען את כל הדברים, והיו לי שלוש אופציות: א. משהו שקשור להתקנת XP. ב. ASR (ראשי-תיבות, משהו עם Recovery). ג. יציאה מהדיסק התקנה.. כמובן שבחרתי באפשרות השנייה, והופיע לי משהו בסגנון "בחר את החשבון שאילו אתה רוצה להכנס", והיה ניתן להכניס רק תו אחד. מכל האותיות והמספרים זה הסכים לקבל רק את המספר 1. אחרי שהכנסתי אותו, הוא ביקש סיסמא, לחצתי ENTER ונפתח לי הCommand Promt, ולשם שינוי בכונן C (זה נפתח בC:\Windows) . בשלב הזה כבר התחלתי לחשוב שהסוף קרב, אבל לא. כתבתי CD .. והדעתי לכונן עצמו. כתבתי cd C\:Backup והוא ענה לי Access Denied ניסיתי לכתוב את הפקודה של העתקה copy C:\Backup\Shell32.dll C:\Windows\System32 שוב, Access Denied איך לעזאזל אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? זה קובץ מסכן שברוב טיפשותי שכחתי להחזיר לתיקיית המקור, ותראו איזה בלאגן מסביב לפקודה פשוטה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.