עבור לתוכן

מאיזה גיל בדיוק אפשר לבחור לכנסת???

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאני יודע מי שיכול לבחור לכנסת חייב להיות בן 18..

א-ב-ל לפי מה שהבנתי יש איזה תאריך שבו מוציאים את פנקס הבוחרים ורק אם יש לך 18 עד לתאריך ההוצאה אתה יכול להצביע. משמע אם יש לך 18 נגיד 4 ימים לפני הבחירות אז אתה לא יכול לבחור...

מישהו יודע אחרת??? או מה התאריך בו מוציאים את פנקס הבוחרים???

פורסם

נכון. התאריך הוא 2 בפברואר.

פורסם

ואתה באמת חושב שמי שכותב את פנקס הבוחרים לא יודע את זה?

אז הוא כותב מראש את כל מי שיהיה בן 18 לפני או ביום הבחירות

פורסם

בעיתון היה רשום שפנקס הבוחרים נסגר בפברואר ולכן מי שלא נרשם לא יוכל להצביע. מצד שני קראתי תגובה של מישהו שדיבר עם משרד הפנים והם אמרו לו שאם הוא בן 18 ב-28 למרץ אז הוא יכול להצביע. הדבר הכי נכון יהיה שאתה תתקשר למשרד הפנים כדי לוודא זאת.

פורסם

אולי נעשה סקר באיזו מפלגה כל אחד בוחר? ומי שלא בן 18 שיכתוב במי מצביעה המשפחה שלו

פורסם

יש עכשיו בפורום YNET אירוח של נציגים ממשרד הפנים וכמה מהאנשים שאלו אותם את זה הם אמרו במפורש שכל מי שיש לו 18 ביום הבחירות יוכל להצביע

פורסם

אולי נעשה סקר באיזו מפלגה כל אחד בוחר? ומי שלא בן 18 שיכתוב במי מצביעה המשפחה שלו

עלה ירוק רצים? ::)

פורסם

עלה ירוק לא עוברים את אחוז החסימה בחיים (אחוז החסימה הוא 2 מנדטים). חבל שמישהו יצביע להם וגילה שהוא זרק את הקול שלו לפח.

פורסם

אחוז החסימה הוא 2%

כלומר צריך 3 מנדטים כדי להכנס לכנסת

פורסם

עלה ירוק לא עוברים את אחוז החסימה בחיים (אחוז החסימה הוא 2 מנדטים). חבל שמישהו יצביע להם וגילה שהוא זרק את הקול שלו לפח.

אם נמשיך לחשוב ככה לא נגיע רחוק.

איזה מצחיק. דודו טופז רץ בבחירות.

האמת, הוא די משכנע. בטלויזיה היום יש סיבה מיוחדת (שכבר אסביר אותה) שראיתי את התוכנית שלו.

והוא די קנה אותי. (אבל לצערו, אולי, אין לי קול בבחירות האלו. אני יליד מאי 88)

מה שמצחיק יותר זה שהוא גר באיזור השכונה שלי, או לפחות גר שם פעם.

וביום חמישי האחרון הוא בא לפארק בשם פארק וויץ. שאנחנו בדר"כ רוס סופי שבוע שם נפגשים כל החברים והכל.

ויום חמישי אחרי ביה"ס החלטנו ללכת גם. וראינו את דודו בא לחבק תינוקות עם אמהות...(כמה מתאים)

והיה קטע בו 2 ילדות ששכנעתי (בשביל הצחוק) שיצעקו לו "דודו תעשה לי ילד" וכשהוא שמע את זה הוא בא לקראתינו עם חבורת הצלמים שלו.

אני וכל החברים שלנו ברחנו הצידה, מכיוון שלא רצינו להתראיין בטלויזיה, לא עושה לנו את זה.

ורק חבר אחד שלנו נשאר עם הנרגילה מעשן ודודו מתחיל לדבר איתו וזה.

וצילמו את זה! ואמרו לנו ביום שני בערב התוכנית! והיום במיוחד ראיתי (זאת הסיבה).

אך היה קטע קצר בו ראו את דודו מדבר על רקע של עצים, וראו כמה תמונות של מגלשות בפארק.

אבל לא ראו את חבר שלי מדבר איתו, חבל, זה היה מזה מצחיק.. :-\

פורסם

אחוז החסימה הוא 2%

כלומר צריך 3 מנדטים כדי להכנס לכנסת

אכן זה 2 אחוז ולא 2 מנדטים. עוד סיבה להעביר את הקול למפלגה שכן נכנסת לכנסת.

פורסם

אני מצביע לינוקס אבל בגלל שאין, אני מצביע שינוי הדואגת למעמד הביניים (אלה שלא עשירים ומורידים מהאימיול שירים וסרטים) תדאג לשיתוף קבצים טוב הוזלת המחשבים והתוכנות, אלה של מיקרוסופט הוזלה של 70 אחוז ואם ביל לא יסכים אז הפיכת תוכנות של מיקרוסופט לתוכנות חופשיות עם קוד פתוח. הסכם של יבוא רחב יותר של AMD והקמת מפעל שלהם בארץ.

ועיכוב יבוא של אינטל אלא אם יוזילו מחירים.

הסכם יבוא של החלקים הכי נדירים במחשבים לארץ במחירים מצחיקים. ביטול החברה בזק ובמקומה כבלים בכל הארץ עם רוחב פס של 10 מגה ביפס עולה ו10 יורד.

וכמובן חובה שיהיו 3 נציגים של אתר HWZONE שישבו במפלגה ויפקחו על החוקים הנ'ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים