עבור לתוכן

זקוק להמלצה/עזרה בבחירת עכבר לGamer

Featured Replies

פורסם

עשיתי חיפוש הפורום לגבי כל נושא העכבר לגיימר ועדייין לא הצלחתי לגבש החלטה. ההתלבטות שלי היא בין הG5 לMX518 האם ההפרש מחירים מוצדק בכלל? והאם באמת יש משמעות לעכבר כזה אם אני משחק למשל בBattleField ? לפי מי שראיתי לG5 יש את עניין המשקולות וכן אומרים שהוא זז יותר טוב על השולחן וכמובן לייזר. חבר שלי נמצא כרגע בניו יורק ואני צריך להחליט אז אשמח לעזרתכם בנושא.

תודה

פורסם

בתור בעל G5....עכבר מעולה!!!

אני אישית הרגשתי את ההבדל בין MX518 לG5...אבל הרבה לא מרגישים...

מה שמאוד טוב בG5 (לפחות לי) זה שהגומי שבמדדיו ממש טוב למי שמזיע בידיים...אני בכלל לא מרגיש כאשר אני מזיע...

השאלה היא אם אתה מוכן לשלם את ההפרש בין שתי העכברים...

(רק שים לב שאתה צריך פד מיוחד לG5....לא מבריק....)

פורסם

ההפרש בינהם בחו"ל הוא 20+- דולר...(בארץ זה יוצא קצת יותר..)

והG5 הוא העכבר האולטימטיבי לגיימרים..(אבל עדיין לדעתי לא מצדיק תמחיר שלו..)

פורסם

סליחה על "הגניבה" אבל גם אני רוצה לקנות את G5 ורציתי לדעת האם נוח לעבוד איתו גם בתוכנות גרפיקה והאם מישהו יכול להמליץ לי על PAD איכותי לעכבר?

פורסם

אם משחקים לא כל כך חשוב לך אז תקח את הfUnc

אבל אם גם משחקים חשוב לך קח את הS&S...........עבדתי עם שניהם...בתוכנות גרפיקה לי הfUnc יותר נוח...אבל לא בהרבה..

ולG5 אין שום בעיה עם תוכנות גרפיקה.. :xyxthumbs:

פורסם

^^

מה??

מה זה fUnc וS&S ?

וכן, אני משחק די הרבה.

פורסם

אם משחקים לא כל כך חשוב לך אז תקח את הfUnc

אבל אם גם משחקים חשוב לך קח את הS&S...........עבדתי עם שניהם...בתוכנות גרפיקה לי הfUnc יותר נוח...אבל לא בהרבה..

ולG5 אין שום בעיה עם תוכנות גרפיקה.. :xyxthumbs:

מה עם x-ray? למה לא להזכיר את הפאד הכי טוב בעולם? :)

אמרו ב3DV שהוא אמור להגיע בקרוב לארץ אני מצפה לו :P

פורסם

זה שהוא הכי טוב בעולם לא אומר שהG5 יעבוד עליו טוב...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני מבין שעדיף ללכת על הG5 אבל גם אם אני הולך על ה518 אז אין מצב שאני מתאכזב ממנו? אומנם ההפרש הוא 20$ אבל אם אני צריך להשקיע בפד אז כבר עדיף אולי בכל זאת ה518. בכל מקרה תודה לכל העונים

פורסם

אין מצב

יש לי את ה518

ואני שחקן BF2 הוא סוף הדרך

(אבל אני לא יכול להגיד כלום על הG5 )

עם הG5 עושה הכול אוטומטית (יורה ומקבל מדליות) אז לך על זה :smile1:

אני לא מבין בהבדל ואני חושב שאתה לא צריך g5 חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה לכולם.

פורסם

יש לי mx510

לדעתי הנדסת האנוש שלו חרא והוא לא נוח ליד וגם התוכנה שלו בעיתית

אל תעז לקנות מבלי לנסות אותו קודם בביית

עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקנות מרשתות כמו office depo שמחזירות לך את הכסף תוך שבועיים מאשר לחסוך ולקנות מאתרי אינטרנט ולהיתקע כמוני עם עכבר שאני לא מבסוט ממנו.

חנויות רשת ,במיקרה הטוב , יתנו לך זיכוי י מאעפן אחרי שיורידו לך קנס של 5% על ביטול הזמנה ,וישתו לך את הדם על זה שהטרחת אותם לבטל את העיסקה.

פורסם

510/518/G5 בהתאם לתקציב... מן הסתם הG5 הכי טוב. נכון לעכשיו אני משתמש ב518, מרוצה ממנו מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים