פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים יש לי ספק נוסף של 235 W וחשבתי לחבר גם אותו אל הלוח...כרגע הספק שלי הוא של HEC 300W האם זה יכול לפגוע בלוח?האם זה מועיל?
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים ב"השלום חברהתשובה היא פשוטהלא !!!ציין את פרטי המערכת שלך ספק HEC 300W אמור להספיק לך אם אין לך משהו מיוחד שם.יום נעיםאסף.
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מחבר הפרטים שלי מצויינים במפרט...ולמה חד משמעית לא?ל-OC....האם זה יוסיף לביצועים?
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים אפשר,אבל הספק ג'נרי ויכול לגרום יותר בעיות מאשר להיות מועיל...עוד הספק לא מוסיף לביצועיים,ובOC ברוב המקרים הספק הוא אחד הדברים האחרונים שמגבילים...
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מחבר איזה בעיות למשל?ואיך אני מחבר אותו...אני יודע שללוח שלי יש 2 כניסות לספק(הHEC תופס את שניהם),אחת קטנה ואחת רחבה...אז מה לעשות? ???
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים כי ספק ג'נרי הוא לא יציב ויש בערך פי שתיים סיכויים שהמחשב ישרף...אני ממש לא יודע איך עושים את זה...צריך לחתוך איזשהוא כבל ולחבר אותו עם הכבל של הספק השני.
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים שום דבר לא יעבוד במקרה כזה:מה הבעיה לשים את המקורי בחיבור הקטן ואת הגנרי בארוך?מכיוון שההפעלה מתבצעת ע"י קיצור של שני כבלים בספק (שנמצאים בחיבור הגדול - 20/24 פינים)הספק השני פשוט לא יידלקיש אפשרות לשרשר ספקיםאבל במקרה שלך כמו שנאמר, זה יותר יסכן מאשר יועיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.