פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים בבקשה למי שיש הזמנה ל TorrentLeech או ל Torrentbytes בבקשה שישלח לי הזמנה מתחנן... ההזמנה בבקשה ל avi5991@bezeqint.net
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר חחחח אבי איזה ילד מסכן במקומך הייתי חורש על BF2 אתה אל תעני לי רומן חח תחבר אחי למסן
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים איזה מעצבנים הילדים האלה! ממש לא רציתי להגיב אבל לא יכלתי להתאפק! לפעמים אני רוצה להיות מנהל רק בשביל לכסח כאלה משועממים!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים בבקשה למי שיש הזמנה ל TorrentLeech או ל Torrentbytes בבקשה שישלח לי הזמנה מתחנן... ההזמנה בבקשה ל avi5991@bezeqint.net גם הכותרת שלך אסורה על פי החוקים, וגם אתה נשמע כמו.. (סלח לי) ילד מסכן. יש פה בכללי נושא שלם על זה, לא יכולת לבקש שם?! לעזאזל איתך eXploZion: מה זה ?
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים קודם כל, כעס לא יביא אותך לשום מקוםזה רק יכעיס את שאר המשתמשים בפורום, שלא בדיוק אוהבים משתמשים חדשים שבאים בדרישות,תוך כדי שבירת החוקים וחוסר התחשבות במשתמשים הוותיקים בפורום שתורמים כאן הרבה מזמנםחוץ מזה,אם זה דחוף לך, עדיף לך לכתוב משהו בסגנון של"בבקשה, אני צריך את X,Y,Z דחוף, אנא מכם, תעזרו לי"כי לשים סמיילי עצבני, ולכתוב משהו כמו זה "דחוף ליייייייייייייייייייי" ולדפוק גם יותר מדי סימני קריאה לבפנים לא יעזרו למטרה שלךוכמו שאמרו לך, יש ת'רד שלם רק על זהשם יותר סביר שתקבל את הנדבות שאתה בא לכאן לקבץ
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים זה סמיילי שאני נוהג להשתמש בו הנה הוא : אהה. מכיר עכשיו כשאתה אומר זה באמת מזכיר אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.