פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותםעכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתואיך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ?תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני לא ממש שולט באנגלית בגלל זה אני מבקש עזרה http://www.gigabyte-usa.com/Communication/Support/Manual/Manual_Broadband_GN-B40.htm[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אם זאת הפעם המליון אז קודם כל זה אומר שפתחת מליון תראדים זהים מה שאסור על פי חוקי הפורום ושנית למה נראה לך שהפעם משהו יהיה שונה?הראוטר של גיגהשיט די נדיר בארץ לכן קשה לי להאמין שיש מישהו שיכול להגיד לך איך לעשות IP קבוע. מה שהייתי מציע לך זה לקרוא את חוברות ההוראות ולמצוא שם (או באינטרנט) איך להגדיר IP קבוע למחשב.אחרי זה להגדיר פורטים זה כבר קל.
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר דרך אגב זה בציניות "הפעם המליון" פשוט נעלו לי שתי תרד'ים והפעם אני מקווה שלא ינעלו כי אני לא מתכוון לעבור על החוקים ולמה נראה לך שהנתב הזה די נדיר בארץ? :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים ככההרוב קונים Edimax, D-Link, Linksys, Level-One ו-3COMתחפש ב-zap כמה חנויות מוכרות את הנתב שלך לעומת כמה מוכרות edmiax ואחרים..
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר אם תסתכל טוב טוב בהודעה הראשונה תראה שאני כתבתי שאני לא ממש שולט באנגלית ולכן אני צריך את העזרה שלכם אם הייתי יודע לקרוא טוב את המדריך לא הייתי מבקש פה עזרה חשבתי שזה אחד מהפורומים הכי טובים שיעזרו לי כנראה שלא ...
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אני ממליץ שתקרא שוב את חוקי הפורום. אם נעלו לך נושא אסור לך לפתוח אותו מחדש. מה ההגיון בזה?ננעל.זו אזהרה שלישית שלך. אתה מורחק לשבוע מהפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.