עבור לתוכן

תעזרו לי לפתוח את הפורטים בנתב ..

Featured Replies

פורסם

יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר

בכל מקרה אני  לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים  שהנתב שלי חוסם

לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול  וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם

עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו

איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ?

תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה ....

הנה קישור למדריך של הנתב ואני לא ממש שולט באנגלית בגלל זה אני מבקש עזרה

http://www.gigabyte-usa.com/Communication/Support/Manual/Manual_Broadband_GN-B40.htm

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם זאת הפעם המליון אז קודם כל זה אומר שפתחת מליון תראדים זהים מה שאסור על פי חוקי הפורום ושנית למה נראה לך שהפעם משהו יהיה שונה?

הראוטר של גיגהשיט די נדיר בארץ לכן קשה לי להאמין שיש מישהו שיכול להגיד לך איך לעשות IP קבוע. מה שהייתי מציע לך זה לקרוא את חוברות ההוראות ולמצוא שם (או באינטרנט) איך להגדיר IP קבוע למחשב.

אחרי זה להגדיר פורטים זה כבר קל.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב זה בציניות "הפעם המליון" פשוט נעלו לי שתי תרד'ים והפעם אני מקווה שלא ינעלו כי אני לא מתכוון לעבור על החוקים

ולמה נראה לך שהנתב הזה די נדיר בארץ?  :s05:

פורסם

ככה

הרוב קונים Edimax, D-Link, Linksys, Level-One ו-3COM

תחפש ב-zap כמה חנויות מוכרות את הנתב שלך לעומת כמה מוכרות edmiax ואחרים..

פורסם
  • מחבר

תעזוב את זה , אתה לא יכול לעזור לי דרך המדריך ??

פורסם

לא

מה קשה לך לקרוא את המדריך? מה כזה מסובך

פורסם
  • מחבר

אם תסתכל טוב טוב בהודעה הראשונה תראה שאני כתבתי שאני לא ממש שולט באנגלית ולכן אני צריך את העזרה שלכם

אם הייתי יודע לקרוא טוב את המדריך לא הייתי מבקש פה עזרה

חשבתי שזה אחד מהפורומים הכי טובים שיעזרו לי כנראה שלא ... :nixweiss:

פורסם

אני ממליץ שתקרא שוב את חוקי הפורום. אם נעלו לך נושא אסור לך לפתוח אותו מחדש. מה ההגיון בזה?

ננעל.

זו אזהרה שלישית שלך. אתה מורחק לשבוע מהפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים