פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים לא יאמן... מטר לא רואים... וככל שעובר הזמן רואים םחות ופחות... חבל שאני לא מוצא עכשיו את המצלמה שלי...
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים חח תנסה לנסוע ממועדון..(אחרה.. :alcoholic:...וקצת... ..וכמובן קצת... :ylsuper:..) בשעה כזאת ואז תדבר..... :-\
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני רואה לבן רק לבן ועל נשימה עדים מה ששווה ל שלג בקיצור אני גר בארה"ב ויש לנו בערך 25 סנטימטר של שלג במקומות אחרים כמו wyoming ששם זה -30 מעלות F שזה יוצא -34 C אתה לא יכול לצאת מהבית כי ירד לך דם מהאף
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אכן ערפל מטורףף ! אני גר במרכז וחזרתי מתל יצחק בואו נגיד שזאת הפעם ראשונה שאני נוסע כ'כ לאט...110-120...
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים באמת ערפל חזק אבל לא יודע אם אני יוצא החוצה אני יכול לראות את ה100 מטר הראשונים
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים עכשיו מתאים לי לראות את הסרט: THE FOG אבל לא החדש המעפן אלא הישן של JOHN CARPENTER כי אין כמו קרפנטר.
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים דווקא בצפון אין כלום. אבל אני זוכר שהתעוררתי יום אחד בקיץ מוקדם (לבית ספר דההה) והיה ערפל דיי כבד אפשר לומר, כמובן שהוא התפזר אחרי כמה שעות. אכן ערפל מטורףף ! אני גר במרכז וחזרתי מתל יצחק בואו נגיד שזאת הפעם ראשונה שאני נוסע כ'כ לאט...110-120... הנה תמונות שנלקחו מפורום אחר.
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים סוף סוף ישנה הצדקה לפנסי הערפל אצלי באוטו!!!יש מצב שגם היום יהיה כזה ערפל שאני יוכל לצלם או משהו ?
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מהזה היה בכל הארץ?אני השתגעתי אתמול בלילה לא ראיתי יותר מ3 מטר לפני.. לנסוע ככה.. ובפניה שמאלה ללא רמזור בחזרה הביתה.. לא רואים אם בא אוטו להרוג אותך..כל מכונית שראיתי היתה עם אורות אזהרה כל הדרך.. מטורף..
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים פאקק זה היה מזה מוזר...מהשדות של גבעת חן ועד איילון זה הגיע..חצי מהדרך לא ראיתי כלום ונאלצתי לפתוח אורות גבוהים...
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים היה אתמול ערפל לא מעט, זה היה גם מצחיק כי היו חלקים של ערפל ופתאום אין ערפל בכלל.זה קצת היה מפחד לנסוע ככה.בכל מקרה, אחרי מה שראיתי בפולין עם המשלחת, אני לא יכול להגיד לשום ערפל כבד.כי שם זה לא נקרא ערפל כבד, זה נקרא לא להעלם ! חבר שלך מתרחק ממך מטר ואתה לא רואה אותו כבר!זה היה פשוט מפחיד! במלון היינו קומה 11 (אחרונה) וקמנו בבוקר והכל היה אפור!זה היה מצחיק גם, כי אפ פותחים את החלון נכנס קצת אוויר.אבל אם פותחים את הדלת של החדר אז נכנס אוויר בצורה מטורפת לחדר (כנראה השוואת לחצים כלשהיא,שהדלת פתוחה אין לחץ על האוויר מבחוץ והוא נכנס מהר מאוד).אז חברים שלי סיפרו לי שהם פתחו את החלון ואת הדלת של החדר והחדר התחיל להתערפל 8)אבל זה היה פשוט מפחיד! באוטובוס אני לא יודע איך הנהג ראה משו.הוא נראה לי פשוט נסע אחרי האורות של האוטובוס שהיה לפנינו.גם במחנה השמדה, לא ראינו כלום מקדימה!זה היה לקראת סוף המסע, שהיינו באושויץ.לאחר שעה ~ שעתיים זה כבר התפוגג לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.