פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים כבר הרבה זמן אמרתי שהמאוררים במחשב כדאי שהם יעבדו מספ דקות נוף לאחר כיבוי המחשב לקירור המהיר ולהבאתו למצב מנוחה ביתר מהירות ויעילות, והנה בא המוצר הקטנטן הבא ומבצע את זה בצורה טובה בהחלט...
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר כי לפעמים יש מדיי פעם חיים ככה לפעמים, ולפעמים אתה רוצה לישון בכייף, ולפעמים גם המחשב צריך לנוח.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים חיים - מה הקשר? מה מפריע לך שבזמן שאתה חושב שיש לך חיים המחשב יעבוד?לישון - אני לא יכול להרדם בלי רעש של מאווררים כבר.לנוח - לא נראה לי.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים לישון בכיף... זה מעלה בי זכרונות ככה לפני חצי חודש לפני שקבלתי תמחשב החדש לחדר... לישון בדממה...עכשיו יש לי רעש של טנק ואור של 5 לדים כחולים אולטרה ברייט...
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר לישון בכיף... זה מעלה בי זכרונות ככה לפני חצי חודש לפני שקבלתי תמחשב החדש לחדר... לישון בדממה...עכשיו יש לי רעש של טנק ואור של 5 לדים כחולים אולטרה ברייט... למה לא לכבות אותו ? אני לא מבין !
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים לישון בכיף... זה מעלה בי זכרונות ככה לפני חצי חודש לפני שקבלתי תמחשב החדש לחדר... לישון בדממה...עכשיו יש לי רעש של טנק ואור של 5 לדים כחולים אולטרה ברייט... למה לא לכבות אותו ? אני לא מבין !בדיוקבכלל (באמת), אני מחבר את כל המכשירים החשמליים שלי לשקע אחד (עם מפצלים) (למי אכפת עומס) ואני לא יכול לסבול צליל, אז כשאני הולך לישון אני מוציא את התקע ואין שום דבר פועל בחדר שלי. גם לא על standby
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.