פורסם 2005 בדצמבר 920 שנים שלום לכולםאני מחפש מדפסת חדשה, שתחליף את ה HP 959C שלי שנמצאת על סף התפרקות מוחלטת.עוד לא החלטתי אם אני רוצה מדפסת או מכשיר משולב, ככה שאשמח להמלצות משני התחומים.המדפסת תהיה לשימוש ביתי, כולל מעט תמונות (ממצלמה דיגטלית). אין לי כרגע תקציב מוגדר מאחר ועוד החלטתיאם לקנות מדפסת או מכשיר משולב.קראתי על המדפסת Canon Pixma IP4200 וראיתי שהיא מומלצת. איך היא?מצאתי אותה ב 649 ש"ח ב"פוטו נגבה" : http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=618ראיתי שהדיו שלה די זול, אבל קראתי שיש לה 5 מחסניות דיו נפרדות. ראיתי שיש שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. מהו הצבע הנוסף?בקשר למכשיר משולב: איזה מכשיר משולב מומלץ (אני חושב שעד סביבות ה 1000+-)?תודה
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים לי יש את ה IP4000 ואני מאוד מרוצה.מאודדדדדדדדדלך על זה, אל תתקרב לHP כמובן.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר ובקשר לדיו, אתה משתמש בארבעה ראשי דיו? כי ראיתי שיש "5 ראשי דיו נפרדים".
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים אני ממליץ דווקא על כל אחת מסדרת המדפסות החדשה של HP...HP שווה את הכסף ואני לא חושב שתצטער שקנית מהם...
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים אני משתמש בכל הראשי דיו והם מחזיקים הרבה זמן ולהחליף אותם זה עניין יחסית זול.HP מצויינים הבעיה זה המחיר של הדיו35 לעומת 100 ומשהו (לפחות).
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים מחבר תודהעכשיו יש לי שאלה בקשר למכשירים משולבים:עדיף למשל לקנות את ה Canon IP4200 וסורק במחיר של כ 400-500 ש"ח או לקנותמכשיר משולב בערך באותו סכום (יש המלצה למכשיר כלשהו?)? מה יתן לי תמורה טובה יותרביחס למחיר?
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים לתוצאה איכותית ואמינה יותר לך על מכשירים נפרדים.אם אתה מעוניין לחסוך בכסף ומוכן להתפשר על איכות ועל האמינות של המכשירים אז לך על משולבהכל זה יחס של כסף לעומת תמורה.תעשה את ההחלטה קודם.בגדול מכשירים משלובים פחות אמינים ופחות איכותיים אבל גם פחות יקרים.אם זה לא סיפק אותך, תעשה חיפוש ותמצא המון שאלות בנושא.
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מחבר תודה רבה על העזרהאני חושב שאני אלך באמת על ה IP4200.אבל רציתי לשאול בקשר לדיו: ראיתי באתר של canon שהמחסניות של המדפסת הן PGI-5BK, CLI-8BK, CLI-8C, CLI-8M , CLI-8Y אבל כבדקתי במספר חניות שמוכרות דיו לא מצאתי את המחסניות האלו.יש מחסניות אחרות שמתאימות לה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.