עבור לתוכן

WINFOX נותן לי שגיאה של 16 BIT וזאת גירסא שצריכה להתאים אפילו ל64BIT

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להוריד את התוכנה WINFOX של LEADTEK כדי שאוכל לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך שלי,

הבעיה שהוא נותן לי הודעת שגיאה שהיישום הוא 16 ביט ולכן לא יכול לעבוד.

מודיע לי גם בפתיחתו מהכיווץ וגם בניסיון ההתקנה של התוכנה עצמה.

הגירסא של התוכנה עודכנה לפני חודשיים (רשום שם את התאריך) וגם מצוין שם שהיא מתאימה ל XP ואפילו לגירסא של 64 ביט.

זה הקישור לתוכנה http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=6&downline=WinFox

גם לפני איזה חצי שנה ניסיתי וזה נתן לי אותה הודעה, ועכשיו אחרי שהוציאו גירסא חדשה שלה עדיין אותה בעיה

מה הפיתרון כדי שזה יעבוד לי סוף סוף?

פורסם

ההודעה מדברת במקרה על קובץ AUTOEXEC.NT או משהו ? תן SCREENSHOT

פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך?

פורסם
  • מחבר

אההה לא משנה חברה בסוף ביצעתי את הפיתרון שמתואר באתר של מיקרוסופט בקישור הזה לוינדוס XP

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324767

וזה פתר את הבעיה.. כבר רשמו את זה בפורום אני מתנצל שלא ביצעתי חיפוש לפני זה ורשמתי את ההודעה

פשוט פעם שעברה אני זוכר שפיתרון אחר דומה שמישהו הציע ועזר לכולם לא עזר לי ולכן פירסמתי את השאלה

אבל לא נורא העיקר שזה סוף סוף עובד ישששששששששששששששששששש

זאת צריכה להיות תוכנה משהו משהו לאוברקלוק, אחלה חברה הLEADTEK

פורסם

כן בעיה נפוצה וידועה...

בכל מקרה, מה ה WINFOX הזה יתן לכרטיס 6600GT EXTREME של LEADTEK שיש לי, מעבר למה שכל תוכנות OC נותנת ?

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה עם תוכנות אחרות, אבל הRIVA TUNER מגביל אותי יש לו רף מסוים שאיאפשר לעבור ובWINFOX אפשר וזה גם תוכנה של החברה אז הכי טוב

פורסם

לא יודע מה עם תוכנות אחרות, אבל הRIVA TUNER מגביל אותי יש לו רף מסוים שאיאפשר לעבור ובWINFOX אפשר וזה גם תוכנה של החברה אז הכי טוב

עם ה COOLBITS אי אפשר להגיע ליותר ? האם בכלל זה שפוי לעבור את הרף ? זה שזה של החברה לא אומר כלום...

פורסם

מנסיון שלי עם התוכנה היא סתם רוח וצילצולים , ממשק כבד ומכוער, אין בה שום דבר שאין בriva tuner לדוגמא, סתם מיותרת , הסרתי אותה מזמן

פורסם
  • מחבר

האם בכלל זה שפוי לעבור את הרף ? זה שזה של החברה לא אומר כלום...

אתה רואה פה מישהו שפוי?  :P  זה סיכון, זה אתגר, זה כיף. בלי מישהו ה"לא שפוי" שהתחיל עם זה, אנשים לא היו

יודעים על סוד האוברקלוק ומנצלים אותו לטובתם ונהנים.

עם ה COOLBITS אי אפשר להגיע ליותר ? זה שזה של החברה לא אומר כלום...

הייתה לי איזו בעיה עם COOLBITS אני אנסה להוריד אותה שוב פשוט לא התעסקתי בזה מאז.

אם הWINFOX נותן יותר חופש ואני רואה שאחרים עברו את הרף ולא הייתה להם בעיה אז אני גם רוצה לנסות.

יש לך קישור טוב לגירסא עדכנית לCOOLBITS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים