פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים אם תגדיר בדיוק על איזה Patch יהיה קל להסביר לך.Patch כשמו כן הוא - תלאי, תיקונים לתוכנה תוספות מינוריות.פשוט מורידים את ה- Patch כקובץ exe ומפעילים אותו.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים או שזה הוא קובץ אשר פורץ תוכנה מי Sharewere ל Freewere ! המשמעות של הפעולה הזאתי היא [glow=red, 2, 300]גניבה [/glow]
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים patch הוא בעצם עדכון/תקון לתוכנה מסוימת שבדר"כ מתקן מתקן בעיות או מוסיף אפשריות לתוכנה שלא היו בדירסה הנוכחית.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים או שזה הוא קובץ אשר פורץ תוכנה מי Sharewere ל Freewere ! המשמעות של הפעולה הזאתי היא [glow=red, 2, 300]גניבה [/glow]אתה לא חייב להראות לכול העולם שאין לך מושג מה ההבדל בין Patch ל- Crack.ובטח ובטח לא להטעות משתמשים אחרים.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים או שזה הוא קובץ אשר פורץ תוכנה מי Sharewere ל Freewere ! המשמעות של הפעולה הזאתי היא [glow=red, 2, 300]גניבה [/glow]אתה לא חייב להראות לכול העולם שאין לך מושג מה ההבדל בין Patch ל- Crack.ובטח ובטח לא להטעות משתמשים אחרים.אוקי אוקי !!! סליחה שאני לא מתעסק ב WAREZ ובגלל זה אני לא מבין בדברים האלה !!
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים או שזה הוא קובץ אשר פורץ תוכנה מי Sharewere ל Freewere ! המשמעות של הפעולה הזאתי היא [glow=red, 2, 300]גניבה [/glow]אתה לא חייב להראות לכול העולם שאין לך מושג מה ההבדל בין Patch ל- Crack.ובטח ובטח לא להטעות משתמשים אחרים.אוקי אוקי !!! סליחה שאני לא מתעסק ב WAREZ ובגלל זה אני לא מבין בדברים האלה !! אתה לא צריך להתנצל, אבל אם אתה לא יודע על מה הת'רד מדבר(וזה לא ווארז), למה אתה מגיב?לא סתם נאמר "סייג לחוכמה, שתיקה."
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים או שזה הוא קובץ אשר פורץ תוכנה מי Sharewere ל Freewere ! המשמעות של הפעולה הזאתי היא [glow=red, 2, 300]גניבה [/glow]אתה לא חייב להראות לכול העולם שאין לך מושג מה ההבדל בין Patch ל- Crack.ובטח ובטח לא להטעות משתמשים אחרים.אני חייב להגיד שההתנהגות שלך ממש לא נחמדה אפילו מגעילה !!!
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים אוקיי, אני מתנצל על כך, לא התכוונתי שתקח את דברי בצורה זאת.עכשיו נחזור לדיון המקורי, ואם יש לך עוד כול שהן בעיות, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים ......מוזר ואני תמיד חשבתי ש CRACK (לא כולם) זה סוג של PATCH..... ??? זה היה מוזכר אפילו בתוך ה :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.