פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אכן כך... אחרי שנים, בהן נגעלתי מהצורה והצבע של הדבר הזה, הכנסתי אחד די בשל לפה ופשוט... התאהבתי! אפרסמון, לחיזוק האון!
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אני לא מבין איך אפשר להתאהב בדבר הזה ... זה נורא הוא כתום , ולא טעים . אם כבר ... קיווי , מלפפונים , חסה , לא יודע מה .... אבל זה : עדיף ללקק קקטוס .
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים כשהייתי קטן תמיד אמרו לי שלאכול הרבה אפרסמונים זה לא בריא, אין לי מושג למה אבל זה גרם לי לטראומה ואני לא מסוגל לאכול יותר מאחד אפילו אם אני נורא רוצה :-X
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים כשהייתי קטן תמיד אמרו לי שלאכול הרבה אפרסמונים זה לא בריא, אין לי מושג למה אבל זה גרם לי לטראומה ואני לא מסוגל לאכול יותר מאחד אפילו אם אני נורא רוצה :-Xזה נכון מאוד, אסור לאכול יותר מקליפה של אפרסמון אחד[מקולף אפשר כמה שאתה רוצה] משום שהקליפה לא מתעכלת במעיים וזה פשוט לא יוצא החוצה..אגב אני לא טעמתי מעולם[כמו הרבה הרבה דברים אחרים] אפרסמון למרות שיש לי עץ ליד הבית ואני מעוניין לנסות...[יש לי בעיה עם דברים חדשים]
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים כשהייתי קטן תמיד אמרו לי שלאכול הרבה אפרסמונים זה לא בריא, אין לי מושג למה אבל זה גרם לי לטראומה ואני לא מסוגל לאכול יותר מאחד אפילו אם אני נורא רוצה :-Xזה נכון למי שאכל עם הקליפה, כי הכיבה לא מעכלת אותה.... אבל בלי הקליפה תאכל ללא הפסקה אין בעיה... (כל אין לך סוכרת או לא יודע מה חס וחלילה)....
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים איכס. אני אוהב קיווי קשה(לא רך). אני מת על קיווי! אבל רק שהוא קשה היום אכלתי 5 לדוגמא
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים איזה בעסה לקלף אפרסמון, נשמע כמו פרוייקט קיוי עם סוכר זה טעים לאללה , גם אני אוהב
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים איזה בעסה לקלף אפרסמון, נשמע כמו פרוייקט קיוי עם סוכר זה טעים לאללה , גם אני אוהב קיוי בלי סוכר עוד יותר טעים (ושוב רק קשים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.